1001 days later

Forresten! Jeg kom plutselig på at jeg hadde et prosjekt, med 101 ting jeg skulle gjennomføre i løpet av 1001 dager. Det store Day Zero-prosjektet. Husker dere det? Noen av dere slang dere vel med også, jeg håper dere lykkes bedre enn meg, haha.

Jeg startet prosjektet 4. april 2013, og 31. desember 2015 gikk fristen ut. 1001 dager senere. Jeg har rett og slett glemt det litt, ikke gjort den innsatsen jeg så for meg at jeg skulle gjøre da jeg startet det hele, og mange av målene står der fremdeles – uoppnådd. Noen klarte jeg, det skal jeg ha. I siste liten fikk jeg sett nordlyset òg, tenk det! Og det målet med den glasskrukka full av minner? Det ble til en årlig tradisjon, det, for mamma og meg! Så det kom noe godt ut av det òg, selv om innsatsen var laber. Hvis du vil se hvordan hele prosjektet så ut, med alle målene og hva jeg klarte og ikke klarte, kan du klikke deg inn her.

Det var 52 mål jeg ikke klarte. For hvert av dem skulle jeg gi 30 kroner til Røde Kors. Jeg skylder dem 1560 kroner, det svir på pungen å ikke få ut fingeren! Men min svie blir til andres glede, så det gjør ingenting. Latskapen min betaler seg i viktig arbeid, jeg kan leve med det.

da0


Day Zero punkt 67: Kjøpe en potteplante og holde den i live gjennom hele 1001-prosjektet. Død – levende – død – levende. Den døde helt da jeg dro til Mexico i to uker uten å skjerme den for sola i vinduet…. Unnskyld!

HER finner dere alle innleggene jeg skrev om prosjektet og de forskjellige målene, blant annet en liste over 50 destinasjoner jeg vil reise til før jeg dør.

Jeg lurer på om jeg skal starte et nytt prosjekt i år, som går over nye 1001 dager. Altså – jeg kom jo på det i tide og utide, sjekket hva det var som stod igjen, og gjorde en liten innsats for å oppnå dem, det har bidratt til at jeg har drømmene mine mer eller mindre i bakhodet og det motiverer meg til å gjøre noe med dem, følge dem, jobbe for dem, så hvorfor ikke? Det verste som kan skje er at jeg må donere penger til en viktig organisasjon igjen – og det vil jeg si ikke er så dumt det heller.

Hva syns dere – ny runde eller ikke? 

9 kommentarer

 1. Ny runde! Selv om man ikke får fullført hele får man garantert gjort et par ting man ikke har gjort før! Men dayzero gikk vel ut i november, og selv om ikke jeg heller klarte alt fikk jeg ihvertfall prøvd mye nytt! 🙂

 2. Ny runde 🙂

 3. Ny runde!
  Da du starta med dette så logga jeg inn på day zero og fant min egen gamle liste. Hadde glemt den ut selv, hadde gjort mer enn jeg trodde jeg ville få til, men noen ting er fortsatt ugjorte. Ca 5 år senere. Må få ut fingeren tror jeg.

 4. Stemmer for ny runde 🙂 Var mye du fikk oppleve selv om det ikke ble alt.

 5. Ny runde! Så absolutt 😀

 6. Så gøy! Jeg vil følge med på ny runde 😀

 7. Ny runde, definitivt! Husker da du begynte med det, da tenkte jeg at det kommer jeg aldri til å klare å gjennomføre, så jeg sto over. Angrer på det, så kjør igang en ny runde, så er jeg med deg!

 8. Ny runde, jaaa! Du inspirerer så mye, nå har jeg blitt inspirert til å lage min egen dayzeroliste, og nå venter jeg bare på at du skal lage din nye liste 🙂 akkurat nå er jeg superengasjert, spent på hvor lenge det varer hehe..

 9. Ny runde! Jeg er i full gang med mitt prosjekt, men har satt meg litt mindre krevende mål enn jeg gjorde første gangen jeg prøvde. Ikke FOR enkle måk, men ikke mål som jeg må jobbe med hver eneste dag, det har jeg ikke tid til, haha!
  Vært gøy med flere på lasset 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *