Christmas Eve

2015-12-26 03.07.53 12015-12-26 03.07.49 12015-12-26 03.07.50 12015-12-26 03.07.51 12015-12-26 03.07.51 22015-12-26 03.07.52 1 2015-12-26 03.07.48 1

Det er like fascinerende år etter år, hvor mye vi stresser og steller og styrer i ukesvis før den ene kvelden i året, og så plutselig er det over, ved et knips. Alle gaver er åpnet, maten er laget – og spist igjen, vaskingen er unnagjort, deadline for pyntingen til jul er for lengst forbi og alle forventninger har gått over i takknemlighet. Vi vender sakte men sikkert tilbake til livet igjen, og julen forsvinner bak oss i en tåke. Julaften for meg er så innmari snål, det er som om tidsbegrepet opphører – klokken stopper, og alt jeg ser er stua, mamma og pappa, Askepott og Reisen til julestjernen – på julaften glemmer jeg alt annet, verden eksisterer ikke på utsiden av vårt lune hjem, det er nesten magisk!

Jeg håper dere har hatt en god jul dere óg, om det er hjemme med familien, alene på jobb eller under dyna! Jeg kom akkurat hjem etter et døgn hos svigers, i kveld skal mamma og jeg fortsette tradisjonen vi startet på i fjor – hvor vi setter oss ned med 2015-glasskrukka, hvor vi har samlet håndskrevne minner gjennom hele året, og et glass vin, og ser tilbake på alt som har skjedd i løpet av de siste 365 dagene. Det er så koselig! I morgen går turen tilbake til Oslo, på mandag reiser vi nemlig til AFRIKA for nyttårsfeiring! Jeg gleder meg til å ta dere med – smil

Årets julegaver: putetrekk til hotellputa mi x 3 – Bok: Trusselen fra IS – Bose trådløs høytaler fra fin fyr – undertøy som fikk mormor til å sette i halsen fra bestevenninna mi haha – hjemmelaget skjerf fra tante – sokker (alle som følger meg på Snap skjønner hvorfor….) – gavekort på XXL fra mamma og pappa (jeg skal kjøpe meg langrennski!) – bilde – sengetøy til FF sin hytte på fjellet – armbånd – toalettmappe – penger – konsertbilletter til Emilie Nicolas og Ellie Goulding fra to av mine beste – jeg tror det var det, kort oppsummert! Jeg er superfornøyd og evig takknemlig!

Hva fikk dere til jul? Og hvordan har dere hatt det så langt i juleferien?! Juleklem!

6 kommentarer

 1. For et koselig bilde av deg og pappan din!
  God jul videre, så gleder jeg til å følge deg på din neste reise og videre i 2016! God tur!

 2. Så utrolig koselige bilder 🙂 Fikk (altfor mye) fint til jul: mummikopp, masse te, snop, armbånd, sminke og penger. Har det kjempefint så langt <3
  Gleder meg til å følge med videre på neste eventyr 😀

 3. Takk for at du deler Marie, både julekveld og reiser, og god romjul (og snart) tur videre! <3

  1. supermarie

   Tusen takk, fineste Ina! God romjul og snart godt nytt år – hadde vært superkos å ta en internettøl på nyåret!

 4. God tur til Afrika – gleder meg til å følge deg! Jeg skal også på Ellie Goulding til neste år – gleder meg vilt – reiser til Køben for å se henne, har aldri vært der så det blir stas!

 5. Elisabeth

  jeg fikk ny linse til kameraet, 70-300mm, så nå driver jeg stadig å tar bilder rundt meg 😛 også får samboeren og jeg vaskemaskin av svigers, men den skal vi ut og kjøpe sammen, så vi har ikke fysisk fått den enda.

  Gleder meg til å «være med» til Afrika 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *