Mediagic #34

Åh, på etterskudd igjen – jeg reiser snart på tur nok en gang så i går måtte jeg gire opp julegavehandelen, det er jo jul neste uke! Og julegaver blir bare mer og mer håpløst, alle har alt og jeg hater å gi bort ting som bare blir liggende i en skuff eller lagt til side, så i år blir det spiselige gaver, og flere ting jeg vet de rundt meg faktisk bruker, forbruksvarer de fint kan kjøpe selv, men som det sikkert er deilig å få samlet i en koselig kurv òg, sammen med en god bok og noe annet som er fint.

Her kommer noen fine lenker dere ikke kan legge i en kurv, men som dere kan bruke kvelden deres på, hvis ikke dere òg er opptatt med siste innspurt før jul, da. Lykke til, i så fall! Det er et mareritt der ute!

Denne artikkelen, om han som kommenterte negativt om flyktningene, og dro for å møte dem, og begynte å grine

Denne Facebook-posten, fra en mann til menn

Dette blogginnlegget, som setter spikeren i kista for Sophie Elise-debatten for min del

Denne kommentaren, som tar den smått ekstreme høyresiden på kornet, haha #livetsskole

Denne filmen, om Instagram-ektemenn og fin fyr bare «Amen»

large

1 kommentar

  1. Camilla

    En kurv med forbruksvarer, ja takk! Det er så kjedelig å bruke penger på sånt, så hadde vært greit å få til jul. Er enig i at det er et mareritt, hehe, prøver å unngå sentrum så mye som mulig når det er så mye mennesker overalt:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *