9 days left

Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.45.14Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.48.26Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.48.09Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.47.54Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.47.07

Photo: Gérard Trang / @superchinois801

Skjermbilde 2015-12-02 kl. 16.44.05


Photo: @spitsbergentravel

Det er bare ni dager igjen til det er mine egne bilder jeg legger ut fra Svalbard, tenk det! Jeg håper så fælt at jeg får sett nordlyset, da får dere meg aldri ned på jorda igjen, aldri i verden. Jeg er ganske svevende her jeg sitter (/ligger på gulvet) nå óg, jeg rakk akkurat å skrive meg nogenlunde ferdig (bare finpuss igjen) på essayet i filosofi, da jeg spratt innom for å sjekke innboksen, og en henvendelse fra en annen planet hadde tikket inn, ikke bokstavelig talt, jeg skal ikke opp i verdensrommet, men jeg ble like himmelfallen som jeg ville ha blitt om jeg hadde hoppet fra månen og landet her nede, det er jeg ganske sikker på, herlighet. Jeg elsker e-post!

Jeg krysser fingrene for at alt går i orden, jeg tørr ikke selge skinnet før eplet er skutt (orker ikke tanken på å skyte en bjørn), men så fort jeg får vite om dette blir noe av? Så skal jeg skrike det ut legge det ut som en femsekunders på Snapchat! (@superbrud) Jeg lover!

Ps. Så på Snapchat at en av dere reiser til Zanzibar i dag – god, god, god tur, jeg kommer snart etter!

7 kommentarer

 1. Ni dager er ikke lenge til! 🙂 Ble glad/gira på dine vegne nå. Haha. Håper virkelig du får sett Nordlyset på turen.

 2. elisewanderlust.blogg.no

  Ah shit, lite misunnelig a.. God tur! Nordlys er livet 😀

 3. Camilla

  Gleder meg til reisebilder fra Svalbard, måten du tar bilder på gir så spesielle og fine bilder, vet ikke om det er kamera eller deg, eller funksjon osv,men bildene blir i hvert fall utrolig fine:D Lykke til med essay!

 4. Solfrid

  Åå, ser fantastisk ut! Gler meg til å bli med på reisa!
  Og spent på kva den mailen inneheld altså, blei gal av snapane i går, haha!

 5. Gled deg!! Å komme til Svalbard er det samme som å komme til paradis!! Håper virkelig du får kjørt hundespann, det er helt fantastisk!

 6. Luisa Fernanda del Mar

  Åh, så gøy! Det er virkelig en fin reise å se fram til, ikke lenge igjen nå 🙂

 7. Næmmen åhh, tusen takk!! Du kan tro vi koser oss altså, herregud. Har ikke ord! Paradiiis. Men nå er dette det første «tropiske paradiset» jeg noen gang har sett da, så gleder meg til å følge deg på tur hit og se hva du synes!! Stone Town var veldig fascinerende, og på en måte ganske likt, men samtidig så innmari ulikt, Essaouira. God, god, god tur til Svalbard, gleder meg til å «bli med»!!

  Ps – prøver å snappe litt, men nettet er ustabilt og snap er tydeligvis det som krangler mest. Poster litt på insta @majawentzel i stedet hvis du er nysgjerrig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *