Getting closer

Skatt Øst

God morgen! Noen bilder fra de siste dagene, fredagen og lørdagen ble to fantastiske feiringer av en bestått exfac-eksamen, med husfest/julebord på jobben (med asiatisk tema – dødsstilig!) på fredag og Bjørn Eidsvåg-konsert med mamma og mormor i går, og med dét skal jeg være flink og lese så det spruter bokstaver ut av ørene mine i hele dag, for i morgen er det flervalgsprøve i exphil og på torsdag er det levering av essay og så, dere? SÅ ER DET JULEFERIE! Så jeg stopper egentlig bare innom for å tipse dere om julespillelista mi på Spotify, som jeg sovnet til i går kveld og våknet opp med i dag tidlig, så innmari(e) koselig, og det er første advent og da er det lov å sette play på julestemningen, vær så god:

Du finner Spotify-lista mi her.

3 kommentarer

 1. Stine Friis

  Grattis med bestått eksamen! Det er lov å feire masse etter det. Jihu!
  http://www.stinefriis.com

 2. Ragnhild

  Åh, blir så irritert når jeg leser «første advent.» Det virker som hele landet har glemt at det er første søndag i advent..
  Beklager

 3. Det blir nok herlig med ferie 😀 Hold ut, det nærmer seg nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *