#ObamaMeetTheKids

God morgen!

Okei, først, i dag la de ut resultatet på exfac-eksamen, og….. JEG BESTOD! Jeg bestod! Jeg har sjekket resultatet sikkert tretten ganger denne morgenen, jeg tror virkelig ikke mine egne øyne, jeg stakk etter én time i eksamenssalen (vi fikk tilsammen to timer), jeg skrev meg helt bort i tåka på den ene oppgaven, og de to andre var halvveis de óg – jeg forklarte begreper ved å gå rundt grøten, for jeg klarte ikke å sette ord på hva det faktisk var, haha, jeg var helt ærlig og med god grunn forbedt på å stryke igjen. Og så gjorde jeg ikke det, og jeg er…. i…. sjokk. Så himla glad! Black Friday ble plutselig lyserosa med glitter på!

Apropos Black Friday og miljø og klima, det jeg egentlig skulle tipse dere om; sjekk ut denne filmen:

Fire 13-åringer gikk til Nordpolen for å undersøke hvor alvorlig klimaendringene faktisk er. Nå er de invitert av FN’s generalsekretær Bank Ki-Moon til å tale på klimatoppmøte i Paris. De unge polfarerne vil også gjerne møte verden verdens viktigste ledere for å få dem til sette barna først i klimaforhandlingene. Erna Solberg har sagt ja til å møte barna, nå trenger de hjelp til å nå Barack Obama!

Jeg fikk den her på mail i går, og jeg syns budskapet er så viktig så jeg har lyst til å bidra, og jeg lurer på om dere vil være med óg, til å få Obamas oppmerksomhet!

Slik bidrar du:

1. Ta et bilde av deg selv mens du holder et ark hvor det står
‪#‎ObamaMeetTheKids‬ eller bruk bildet av de unge polfarerne:

Skjermbilde 2015-11-27 kl. 07.47.27


Photo: Geir Evensen, NRK

2. Post bildet i dine sosiale medier-kontoer, og oppfordre andre til å gjøre det samme. Husk #ObamaMeetTheKids og @barackobama!

Her er noen forslag til hva du kan skrive til bildet:
– Four kids skied to the melting North Pole and have seen the effects of climate change with their own eyes. @barackobama, the kids have something important to tell you. You have to meet them! #ObamaMeetTheKids

– 4 kids skied to the North Pole to see how climate change affects the planet they are inheriting. @BarackObama please meet them.#ObamaMeetTheKids

1 kommentar

  1. Stine Friis

    Done aand done. Shit, for noen kule kids! 😀 (er btw veldig stolt av at Obama følger meg på twitter! Haha!)
    http://www.stinefriis.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *