Last effort

Uansett hvor vondt det gjør å være inntil smertegrensa stressa, finner jeg en indre ro og en rus i at alt skjer på en gang, rett fra eksamen til Danmark og jeg rakk så vidt å sjekke inn og legge fra meg sekken før det bar videre ut på middag med gjengen torsdag kveld, pg det var så hyggelig og så god mat! Vi var på Restaurant Gorilla på Flæsketorvet, anbefales virkelig! Jeg smakte på østers for andre gang i mitt liv, og jeg klarer ikke bestemme meg om jeg liker det eller ikke. Det smaker som om du får en hel bølge med sjøvann inn i munnen, og sjøvann er jo vanligvis noe en bader i, beundrer, frykter og sloss mot, så sansene mine vet ikke helt hvordan de skal forholde seg til alt dette her som smak. Det blir bare rart. Og litt godt. Jeg tror jeg liker det.

Uansett – middag og vin, og hjem igjen til søvn og opp igjen til et møte om sosiale medier, på kontorene til Gjensidige i Danmark, før det bar til flyplassen tidlig formiddag og hjem igjen til Norge. Kvelden i går brukte jeg på å komme meg etter hjemmeeksamen og reisen etterpå, selv om jeg foretrekker hjemmeeksamen fremfor de vi har på skolen er det virkelig intense dager, ass. Hjernen min kjennes enda ut som en slagmark, så det går litt treigt med lesingen til exphil, men tiden renner snart ut der óg så jeg har ikke noe annet valg enn å tvinge meg gjennom det. Om to uker er det juleferie fra alt som heter studier, og jeg kan ikke huske å ha gledet meg så mye til skoleslutt noen gang. Dette semesteret dreper meg!

2015-11-21 01.54.22 1

Nå har jeg akkurat vasket et par maskiner, bestilt hotell i Dar es Salaam og når jeg har satt punktum her skal jeg gjøre et nytt forsøk på å være flink pike. Tips til alle exphil-studenter: bruk flexphil på uio sine nettsider, de har ti-minutters videoer som oppsummerer det viktigste hos hver filosof, med påfølgende quizer – fungerer kjempebra, og en ting til, last ned appen exphil (gratis). Og bit tenna sammen. Det er snart over.

Hva gjør dere i helgen? Jeg savner dere!

5 kommentarer

 1. Kathrine Louise

  Du har hatt det hektisk skjønner jeg!! Ha en fortsatt fin helg! 🙂 Juleferien er rett rundt hjørnet!

 2. Hadde eksamen i exfac på torsdag, og ny eksamen den 26. Så det blir ikke gjort så mye annet enn å lese 🙂

 3. Hverdagen blir så hektisk nå, bare å holde ut til ferien 🙂 I helgen skulle jeg egentlig lære masse formler for eksamen i morgen, men det skjer nok ikke. Skjer nok ikke på tredje forsøk heller, hehe.

 4. Har leseuke. Skal lese altfor mye på altfor kort tid, før jeg skal ha fire eksamener på elve dager. Jeg er så sliten og surrete i hodet at jeg måtte sende hunden på juleferie til foreldrene mine, som både hjalp og gjorde vondt verre. Jeg trenger desperat ferie, etter det lengste semesteret av dem alle, men har så langt igjen før jeg er der. Eksamensperiode, den evige bermudatriangelen for motivasjon.

 5. Solfrid

  Ugh, lykke til med innspurt og siste eksamen! Tenk så deilig juleferien blir!

  Helga mi gjekk til heimreising frå ei veke på båt i Bahamas. Sliten, og lyst på ei ferie etter ferien, haha! Ferien var bra, men reising kunne ein vore utan altså, kvifor har dei ikkje funne opp teleportering endå?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *