Like a wind

cooccooc1cooc2

Hva faen skjedde? For ti minutter siden satt jeg og finpusset på eksamensoppgaven, ti skrevne sider om mediatisering av norsk politikk, og hjernen helt grøtete, og plutselig fant jeg meg selv på kontoret hos Gjensidige, og så på flyet og her er jeg – midt i hjertet av København. Just like that. Rekker så vidt å tisse mellom slagene!

Jeg er her for å bli med på resten av avdelingssamlingen med jobben, og flyr hjem igjen allerede i morgen, men jøss – så mye en rekker allikevel, jeg fløy med Generalinspektøren for Luftforsvaret og (fin fyr, se bort et sekund) han kjekke fra Unge lovende, og ble kjent med en svenske i setet ved siden av meg, vi snakket om sosiale medier og reiser og da er jeg i mitt ess, enda jeg bannet innvendig når han først begynte å snakke til meg, for jeg hater jo smalltalk og mennesker og er introvert, men det var jo så hyggelig som bare dèt, og så kom jeg hit og tok metro til sentrum og vandret gjennom en julefin by fylt med lys og med roser, for Paris, og verden? Jeg ser at du rakner, men her og der, innimellom, ser jeg mange små plastre som prøver å lappe deg sammen igjen. Og det er disse plastrene som gjør at jeg elsker deg så høyt.

Må løpe, vi skrives mer i morgen!

1 kommentar

  1. Æi jeg blir helt grønn i trynet av å lese sånne innlegg! Men det er vel fortjent, kos deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *