Er det dette skattepenga mine går til?

Herregud, JA. JA. JA. JA. Jeg kunne ønske vi hadde flere artister som turte å komme med politisk krutt som det her. Jeg elsker at de provoserer, at de fyrer opp og setter ord på det, fingeren på det, musikk på det. Sangen gir meg seriøst gåsehud.

5 kommentarer

 1. Stine Friis

  Jeg er helt sjukt stoked på Karpe Diem nå! Har aldri vært noen superfan, men det her er bare så rått! Minner meg om old school Gatas Parlament som ropte ut mot høyrevingen, rasisme og militære operasjoner. Dett er et mesterverk! Rett og slett! Ja til flere som tør å være politiske 😀
  http://www.stinefriis.com

 2. AMEN. Den traff der den skulle!

 3. D verste er at d ikke er Norge satt på spissen, men Norge sett fra mange fargas øyne…..

 4. Sovnet med sangen surrende i tankene. Våknet med refrenget på leppene. Budskapet! Dette er så viktig! Masse kjærlighet til Karpe! Og til deg, Super(duper)Marie!

 5. Luisa Fernanda del Mar

  Word!!!

  xx http://la-mar.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *