November goals

I november skal jeg

– Gjøre det bra på eksamener

– Komme i gang med julegavene

– Være flink til å trene

– Skrive

– Hjem og hente pakkekalender (!!!!!)

– Huske på farsdagen (det er på søndag. bare hyggelig)

– Bestille legetime, jeg må sjekke at jeg har alle vaksinene jeg trenger for Afrika og jeg har fylt tjuefem og det betyr visst at jeg må inn og se på cellene mine, håper de er blid og glad!

– Glede meg til jul

– Bli flinkere til å ta bilder, jeg gjør det jo aldri lenger og jeg savner å ha noe nytt å dele med dere, dere har sikkert merket det, de samme gamle bildene går om igjen og om igjen og dere må da snart gå lei

Hva skal du?

7 kommentarer

 1. Jeg skal virkelig prestere på semesterets tredje (!!og faen ikke i nærheten av siste) eksamen…
  Viktigst av alt skal jeg hjem til Norge og nyte 5 herlige dager med min fantastiske familie <3 Gleder meg så enormt!
  Jeg skal også lese en eller annen bok om "Mindfullness" for jeg merker at studentlivet går mer og mer på automatikk, og jeg får ikke med meg alt, og mest av alt klarer jeg ikke fullstending leve i nuet. Jeg er bare (mest sannsynlig) student en gang, og jeg må lære meg å nyte det!

 2. Denne måneden skal jeg fullføre resten av det lille som mangler av julegaver, hehe. Skal glede meg til jul, men blir nok lei etter hvert 🙁 (hilsen en som jobber i butikk.) Og til slutt virkelig skjerpe meg og prøve å bli ferdig, fullføre denne eksamenen.

 3. Luisa Fernanda del Mar

  Fine mål, jeg heier på deg. Og så bra at du skal sjekke cellene #sjekkdeg <3
  Det skal jeg også, i morgen. Håper november blir en fin måned for deg og at alle mål blir krysset ut til slutt 🙂

 4. Ragnhild

  Heier på deg! Håper du får en bra måned 🙂
  Denne måneden skal jeg bli ferdig med alle julegaver og begynne å glede meg til jul i samme slengen. Og så skal jeg selvfølgelig jobbejobbejobbe med masteroppgaven (denne, og de neste seks månedene…). I tillegg blir det en tur hjem, og en tur for å besøke min kjære. Jeg er nødt til å ha noe å glede meg til, for å klare å opprettholde arbeidsmotivasjonen, hehe 🙂

 5. Johanne

  I november skal eg feire bursdagen min med fine vener, planlegge og lage julegåver, halde fram med å ha WiFri etter 21.00 (Takket vere det sov eg heile 9,5 timar i natt. Det er SJUKT!), trene minst to gonger i veka og plage heile huset med å spele julesonger på klarinetten min. Dette blir ein fin månad!

 6. takk for farsdagspåminnelse og inspirasjon til å gjøre november produktiv og bra og nei, jeg er ikke lei av bildene enda. jeg skal prøve å komme meg gjennom måneden uten å få hjerteinfarkt av å tenke på at alle fagordene skal være skrevet ned om mindre enn fem uker.

 7. November, altså! Jeg blir liksom ikke helt klok på denne måneden, men jeg skal selvfølgelig gjøre mest mulig ut av den! Skrev faktisk et innlegg om planene mine senest i går, hihi. (http://bit.ly/1Q8fFrM)
  Blant annet skal jeg skaffe meg frisørtime, se den nye Bond-filmen på kino og ta en snartur hjem til Norge. Dette blir bra.
  Så megakoselig med pakkekalender, forresten! Håper du får en super november, SuperMarie!

  Synne / http://www.etdrysskanel.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *