Chill out

Spørsmål på Snapchat: Hva gjør du for å koble av?

Å slappe av når tidenes eksamen henger over meg er ikke verdens letteste greie, men vanligvis gjør jeg dette:

– Fargeleggingsbok (kjøpes på Ark til ca 149,-)

– Kobler av, bokstavelig talt, legger vekk mobiltelefonen og sølveplet og tar igjen pusten. Les mer her

– Leser en bok (ikke pensum…)

2015-10-31 10.39.53 1

– Setter på rolig musikk, kall meg seksti (pappa, din skyld), men klassisk musikk? Fantastisk beroligende! Eller Spa-lista til Spotify, bare søk opp «Spa» så finner dere den. Den hender det jeg setter på når jeg skal sove óg, såå avslappende!

– Vasker/rydder (indeed)

– Går en tur (hvem prøver jeg å lure, jeg går aldri tur, haha. Men jeg ser for meg at det kan hjelpe på nervene!)

– Trener

– Legger kabal, jeg hadde helt glemt hvor fint det var!

Hva gjør du?

4 kommentarer

  1. Mariann

    Strikker, og ser på serier på netflix.. For tiden venter jeg på neste sesong vampire diaries, så da går det i Glee.. Ikke fordi det er så fantastisk bra handling, men musikken en veldig ålreit syns jeg

  2. Ragnhild

    Pleier å gjøre mange av de samme tingene som du har nevnt over her. I tillegg funker kryssord og sudoku veldig fint for å få tankene litt over på noe helt annet! I går gikk det i klassisk musikk og kryssord da jeg trengte å koble ut, så kjenner meg igjen i 60 år-utsagnet ditt ovenfor 🙂

  3. Camilla

    Går en tur, skriver dagbok, leser eller ligger og hører på rolige sanger/klassisk:D

  4. Pleier huden min med hjemmelagde masker og lignende 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *