So good it’s criminal

Hey! Ville bare slenge ut den sangen som går på repeat på Spotify her for tiden. Det er én uke igjen til eksamen jeg feilet fullstendig på i fjor, så resten av torsdagen går med til å lese, lese, lese. Jeg MÅ bestå i år, virkelig, jeg orker ikke en tredje runde med EXFAC, haha! Så i dag blir det wifiløs sone i heimen mye tidligere enn kl 21, tror jeg. Tror jeg.

Dritkult å vite at jeg har fått med flere av dere på ritualet mitt også, forresten, jeg føler meg litt mindre alene her i verden idet jeg logger av, når jeg vet at rundt om i landet sitter det flere som gjør akkurat det samme. Så takk for offlineselskapet! Håper dere óg har kjent på hvor deilig og avslappende det er å koble seg av den digitale verden, for meg har det i hvert fall gjort godt i sjela de siste dagene, og så så mye ekstra tid jeg plutselig får! Disse dagene skal det uten tvil bli flere av.

(Herregud. Det slår meg nå. Vi er en fin gjeng, vi. Hæ? Fulgt hverandre i så mange år! Og så mange ORD. Jeg har med hånden på hjertet blitt glad i dere, og jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – tusen takk for all tid, alle tanker, alle tårer og ord dere legger igjen til meg, både her og i andre kanaler, e-post og brevpost – den gangen vi fortsatt drev med dét. Det betyr så mye at jeg klarer ikke å få dere til å forstå en gang! Bare…. takk! GRUPPEKLEM!)

3 kommentarer

 1. Luisa Fernanda del Mar

  Ååå du er så fin! Og det er sangen også. <3

  xx http://la-mar.no

 2. Ida Kristine

  Det første som slo meg er hvor mye tid man får uten internett! Også blir jeg litt redd når jeg tenker på hvor mye tid jeg kaster bort på å se ned i en telefon… Forbedringspotensiale! Ha en fin dag 🙂

 3. Aleksander Eilertsen

  Hei Marie :)!
  Har vært i offline selskap med deg de siste dagene(får vi te og kaker snart?) og det går egentlig veldig fint, helt til man ser eller hører noe man virkelig vil google… DA kribler det greit i fingrene. Veldig fint initiativ forresten, takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *