Next destination

Herregud, herregud, herregud. Dere? Jeg runder av året med to drømmereiser! Jeg gleder meg i hjel til å ta dere med, reisene er i så vidt forskjellige retninger av verden, virkelig, og den første av dem blir en spontan belønning til meg selv etter å ha overlevd enda et semester i desember – uansett hvordan karakterkortet i Studenweb ser ut etterpå, haha, jeg syns uansett jeg fortjente det. Jeg trenger det.

Første destinasjon? SVALBARD! Vi skal til Svalbard! Polarnatt! Nordlys! Hundeslede! Jeg døør! Spitsbergen Travel har vært så uendelig snille og hjulpet meg med å sette opp et program sånn at jeg får sett og gjort mest mulig de dagene jeg er der, og jeg klarer nesten ikke sitte stille, for jeg gleder meg sånn. Svalbard. Vi skal til S.V.A.L.B.A.R.D, dere!

Hvis drømmen min om å få se nordlys endelig går i oppfyllelse, kommer jeg aldri til å få bakkekontakt igjen.

Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.04.00Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.01.51 Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.05.55Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.09.54Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.08.17Skjermbilde 2015-10-28 kl. 17.07.34

Polarbear photo by @shutterbirdprd – Northern Light: Hanne Feyling, all of the pictures are taken from @spitsbergentravel

10 kommentarer

 1. Hedda Ingeborgvik

  ÅHERREGUUUD, får frysninger. Tenk at noe så fantastisk og fint fins i landet vårt. Gleder meg til å følge deg underveis <3 Håper du får sett en isbjørn!!! Det hadde vært mitt største ønske på en sånn tur. Haha

 2. God tur, vi er enige, du fortjener turen, du deler jo alle de flotte bokstavene med oss 🙂
  Da vil du få se flott natur, og jeg håper Lady Aurora viser seg frem fra sin vakreste side til deg 🙂

 3. Johanne

  Ååå, nå må jeg bare si det, selv om jeg vet du ikke liker det: Du er så heldig! Jeg vet du har jobbet mye med bloggen for å få til sånne ting, men likevel tror jeg du har en god porsjon flaks som får være ambassadør for KLM og ta sånne her turer i tillegg! Kos deg MASSE, jeg gleder meg til å se bilder!

 4. Wææ! Dette synes jeg er fortjent. Det blir en spennende tur 😀

 5. Juneiversen.com

  Herregud, jeg elsker Svalbard! Så ingen isbjørner da jeg var der dessverre, men det var uansett helt fantastisk 😀

 6. Håhåhååå, Svalbard er MAGISK! Jeg var der og feiret 17. mai et år, faktisk – helt nydelig opplevelse. Vi brukte også tida godt, blant annet på breklatring og snørekjøring (å stå på ski bak snoscooter, noe som er megagøy)! Du kommer til å få en super tur, og jeg gleder meg til å lese om den!

  http://www.etdrysskanel.com

 7. Michelle

  Hvor fedt Marie! En tur til Svalbard er da den eneste rigtige måde at belønne sig selv på 😉 Svalbard står jo selv frygtelig højt på min liste af steder, som jeg gerne vil opleve, så det bliver spændende at følge din tur! God rejse når du kommer der til – og jeg skal dælme krydse fingre for, at du får set det nordlys!! XXX – Michelle, http://www.shinimichi.com

 8. Svalbard er fantastisk og et sted jeg absolutt skal tilbake til! Vurderer faktisk studier på universitetet der, elsker stedet. Kos deg masse, det blir helt sikkert kjempebra!

 9. Solfrid

  Åå, så herleg! Det må jo berre bli dritbra! Gler meg til å lese og sjå bilete derifrå. Vel fortent!

 10. ÅÅÅ, så gøøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *