Mediagic #27

Det er TIRSDAG! Jeg leser fremdeles som en gal til eksamen (den jeg strøk på i fjor, kjære hvem som helst – la meg bestå i år), jeg har fremdeles vondt i kjeven etter operasjonen på torsdag (til og med utvendig gul og blå denne gangen), og jeg tar fremdeles feil t-bane når jeg skal hjem fra jobb (ref. Snapchat: superbrud), og jeg lager fremdeles latterlig dårlig mat til middag, i dag ble det boksmat: brun lapskaus fra Trondhjems, haha. Men når kjeven er så øm, hvorfor gidde å legge ned tid og krefter på å gjøre noe mer ut av måltidet? Det er deilig å for en gangs skyld ha en god unnskyldning for å være elendig på kjøkkenet!

Uansett; med andre ord er alt som det pleier her, og tirsdagen på bloggen er som den pleier, så her kommer noen skatter fra Internett – som de pleier på en tirsdag:

Denne webserien, dere MÅ se den. Det gjør fysisk vondt. Ikke fordi jeg syns synd på de som blir konfrontert, men møtet mellom hater og de som blir hetset? Herregud, hjertet mitt.

Dette innlegget, om bermen bak skjermen (som er noe av det som fascinerer og skremmer meg mer enn noe annet for tiden)

Denne gif’en, som stjal sikkert fem minutter av livet mitt før jeg skjønte greia

– Dette bildet, som jeg fant på Facebook:

10432148_10206678874124867_835823780997866600_n

Disse damene, så flotte og så modige og i en rosa måned som vender blikket mot brystkreft. Har du kjøpt rosa sløyfe enda?

3 kommentarer

 1. Stine Friis

  Haha! Jeg ble skikkelig lurt av gif-en sjæl! Og den sms-utvekslinga er veldig bra. Heeelt utrolig korttenkt.

 2. Solfrid

  Au. Hater-serien var vond, fy søren. Eg skjønar ikkje dei folka, ikkje bittelitt ein gong. Herregud. (Skjønar så godt at Robin klikkar, skjønar ikkje kvifor folk reagerer på det)
  Hadde sikkert sett lenger på GIF’en eg óg, om du ikkje hadde «advart», haha!
  Flotte damer!

 3. Klapper litt for svaret på tekstmeldingen. Så sant!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *