I am done

«Jeg kan ikke huske at du var så redd sist, har jeg gjort deg så redd?»
«Mfmfmfmei, det gick vellig brja!»

Jeg er bedøvet fra haken opp til øre, null tull, det var en komedie i seg selv å skulle (prøve å) føre en samtale med en fra skolen som også opererte ut visdomstannen sin i dag, samtidig som meg, da vi gikk mot t-banen etterpå, haha. Og jeg jugde ikke – det gikk veldig bra i dag, jeg lagde nok litt mer lyder nå enn sist, fordi det kjentes ut som hun skulle dra med seg hele kjeven min på vei opp, men det var mer fordi følelsen var så ekkel, ikke fordi det var vondt. Nå er jeg uansett FERDIG, finito, all visdom er røsket opp med røttene og min tid som lam i halve fjeset er snart forbi! Nå venter bare noen dager som hamster og hoven, men det skal jeg overleve – igjen.

Enda en gang: Tannlegene i Bogstadveien 51. Anbefales herfra til månen. Jeg har ikke utpreget tannlegeskrekk, men jeg gruet meg fælt til disse operasjonene (jeg opererte ut begge visdomstennene nede, og trakk ut den oppe på vanlig måte), men måten tannlege Hals gjennomførte inngrepene på gjorde at opplevelsen ikke var så brutal og traumatisk som jeg så for meg, og etter å ha operert ut den første tanna, gruet jeg meg ikke så mye til den andre, fordi hun var så flink. Og i dag merket hun at jeg var nervøs, og da snakket hun meg gjennom det, fikk meg til å le (i den grad det går an å le med halv kjeft) og nei, jeg er så fornøyd! Jeg betalte i underkant av 1900 kroner for operasjonen, med studentrabatt og trygderefusjon.

Nå er det Dr Phil (<3) før jeg skal kose meg et sted mellom dop og pensum. Det blir sikkert himla lett å lese om hermeneutikk og Dilthey mens jeg er stappfull av Ibex og Pinex Forte. Det lukter Z’er…

Hva gjør dere i dag, superstjerner?

9 kommentarer

 1. Synes synd i deg som må gjennom noen dager med smertehelvete. Opererte ut min visdomstann nede forrige uke. Første dagen er så vond og ubehagelig, men så plutselig så er alt bra ! Håper du får det bra til tross for litt smertestillende !

 2. Solfrid

  Så deilig å vere ferdig! Må skrive ned tannlegen, fare for at nokon må kontaktast snart.. (No fekk eg vondt i tennene, haha)

  Jobbar, og skal ha min andre undervisningstime i steppdans. Får håpe det dukkar opp nokon i dag då! 😛

 3. Natalie

  Digg å få ut jævelskapen! Jeg leser også på Exfac i dag, samtidig som jeg koker pizzasaus. Håper du forstår hermeneutikken bedre enn meg!

 4. Herlig å bli ferdig med det! God bedring 🙂
  Jeg skal nå nyte at jeg er ferdig på jobb og sitte og se på drittværet ute. Haha.

 5. Fjernet den siste visdommen min i går selv, men glemte vist å puste så måtte bli sittende en stund før jeg fikk dra. Har heldigvis en fin fyr på besøk som passer på meg 😀

 6. Håper smerten fort gir seg, og at du slapper godt av 🙂
  I dag har jeg vært på sesjon 2, og det var utrolig kjekt!
  Selv om det var mye venting, var det en veldig spennende dag, og jeg følte meg tatt veldig godt imot.
  Verveoffiseren (heter det det? sikkert ikke) var utrolig hyggelig. Jeg ble plassert i luftforsvaret (som ønsket), i tillegg til at han overbeviste meg om å søke UB. Jeg var usikker på om jeg ville i Forsvaret, men nå er jeg inspirert og motivert. Gleder meg!
  Blir forresten kult med jentecamp i mars 😀
  Ville også legge til at du er en viktig grunn til at jeg til slutt valgte å «go for it!» Det har vært veldig interessant å bla i arkivet ditt, og nå gleder jeg meg til å (snart) ta fatt på et lærerikt og nyttig år.

 7. Kathrine Louise

  Så tøff du er! Jeg er veldig lite glad i tannlegen selv og må snart få reist for å få tatt en sjekk. Om jeg må trekke/operere ut visdomstennene mine en gang i fremtiden så kommer jeg til å være SÅ redd! huff… Håper virkelig jeg slipper det! Håper du har en fortsatt super mandag, supertøffa! 🙂

 8. Hedda Ingeborgvik

  Får man trygderefusjon om man må operere ut visdomstennene? Var det vondt når hun holdt på? Må nemlig operere alle fire!!!! Haha, livet er så tragikomisk til tider. Gruer meg som en hund 🙁

 9. Hedda Ingeborgvik

  Svarer her jeg og: Åååh, så genialt! Sender man inn regninga i ettertid da? Onkelen min er heldigvis tannlege, så det er han som skal få æren…. Haha! Tusen takk for svar <3 Jeg må prøve å få kommet meg til Oslo en tur snart igjen, så kan vi hate litt sammen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *