Snapfood

Snapchat

Jeg fraråder enhver fremtidig ektemann (og mamma) å følge meg på Snapchat, herlighet. NULL selvsensur på hva slags kjøkkenkunnskaper jeg har (les: ikke har), men det er bare så latterlig at jeg MÅ dele det med noen i her i verden, for det skulle jo ikke vært fysisk mulig å være så himla talentløs? Kan jeg skylde på noen? Mamma, pappa? Hva skjedde?

De som har fulgt meg på Snapchat en stund har sett meg både steke blomkål (det vil si koke brokkoli), diske opp Mr. Lee-nudler til middag (jeg var mett i cirka fire minutter, og så ble jeg sulten igjen), jeg måtte spørre de som følger meg på Snapchat om grøt kunne varmes opp i mikrobølgeovnen (….), og alt er bare håpløst, og før Snapchat skjedde måtte jeg seriøst ringe en venn for å finne ut om kylling skulle i ovnen eller oppå (det vil si stekes, Marie) og det er ikke lenge siden jeg måtte GOOGLE en grønnsak for å finne ut hvordan den jeg trengte så ut, mens jeg stod i grønnsaksavdelinga på Rema 1000. Men for å se det positive i det: nå vet jeg i det minste hvordan en vårløk ser ut.

Siste innslag i matlagingsserien min ser dere over. Det smakte himmelsk, så selv om dere muligens bør vurdere å bruke boksåpner, ikke snu pannekaka ved å grafse i den med en kjøkkenkniv og kanskje la vær å røyklegge hele kjøkkenet, så anbefaler jeg virkelig oppskriften! Pannekaker med chilibiter i, fylt med svinekjøttdeig, chillibønner og ruccola. Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg så at fjorten stykk hadde tatt skjermbilde av matlagingen min, men det er gøy å se at jeg kan inspirere selvom jeg er et sant mar(i)eritt på kjøkkenet. Legg merke til at jeg prøver, i hvert fall. Jeg gir ikke opp! Og takket være dopet mitt får jeg heldigvis i meg alt jeg trenger av næringsstoffer, selv om kostholdet mitt for tiden er nede for telling, haha.

Alle unntatt fremtidige ektemenn kan følge meg på @superbrud hvis dere vil følge med videre i husmorsprosjektet. Problemet mitt er at det er MIN oppgave å lage husmor ut av meg selv. Og som dere har sett til nå: progresjonen er dødfødt. Hellstrøm hjelper meg?

7 kommentarer

 1. Stine Friis

  Haha! Vil si det er en slags fremgang her da. Skal ha bruttern på boot camp her snart (han øver til svenneprøve som kokk) og gleder meg sjukt til å ha privat kokk en uke. Du kan få melde deg på du og!

  http://www.stinefriis.com

 2. Åh, kjære Marie. Jeg kjenner meg sånn igjen. Jeg var helt rævva på kjøkkenet og følte at kjøkkenet hatet meg og bare ville ha meg vekk. Men jeg har feilet gang på gang og nå kan jeg endelig fôre meg selv 😀

 3. Solfrid

  Haha, eg likar snapmaten din godt, og du er ikkje åleine foråsidetsånn! Er litt godt å sjå at ein ikkje er åleine om å ikkje vere masterchef på kjøkkenet. Det blir vel betre, får ein då inderleg håpe for framtidig families skuld, haha!

 4. Ting kan stekes både oppå og inni ovnen, altså 🙂

 5. Luisa Fernanda del Mar

  Wee skal adde deg asap 😀 Må få litt inspirasjon da vet du, eller?

 6. Haha, jeg også måtte google bilde av vårløk! Samme med muskatnøtt og ingefær… Men man lærer så lenge man lever 😛 Selv har jeg blitt myye bedre på kjøkkenet siden jeg flyttet hjemmefra for tre år siden, så det er håp for alle! (Lå på nippet til 3’er i heimkunnskap…)

 7. Det er i slike tilfeller jeg skulle ønske jeg hadde Snapchat! 😀 Håper du kan fortsette å dele litt kjøkkenkatastrofer på bloggen også, for det er veldig fint å vite at man ikke er alene om å ikke vite alt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *