6. Ten things you want to do before you die

Ti ting du vil gjøre før du dør

1. Se nordlyset

2. Sitte i en BMW X6, jeg trenger ikke engang eie en! Bare gi meg en å sitte i for fem føkkings minutter!

BMW X6

3. Bli så økonomisk sterk og uavhengig at jeg kan kjøpe og eie et hus/en leilighet/en hytte helt for meg selv

4. Lære meg spansk

5. Holde en tale i et selskap for noen som betyr mye for meg

6. Være publikum på et Dr. Phil-show (bryllupsgavetips!)

7. Bake en kake til noen

8. Bo i en primitiv hytte i skogen eller på fjellet for en periode, frakoblet verden og nærmere naturen og tankene mine

9. Besøke Auschwitz

10. Gå pilegrimsferden i Spania, den fra filmen The Way

Hvordan ser din liste ut?

Ps. Jeg merker alle innleggene mine i bloggutfordringen med taggen «bloggutfordring», så hvis du vil se alle – trykk på den nederst i innlegget (eller på lenken her)

Kommer:
7. Fem ting du elsket da du var yngre – 8. Et outfitbilde – 9. Ti artige/fine ting i huset/leiligheten din – 10. En situasjon du kunne tenke deg å være i om 5 år – 11. Et bilde av utsikten fra valgfritt vindu i huset/leiligheten din – 12. En spennende/artig historie – 13. Ti ting du virkelig setter pris på – 14. Fem ting som er bra med livet ditt akkurat nå – 15. En rar/fin drøm du har hatt – 16. Fem ting du ønsker deg til jul – 17. Oversikt over hva du har i veska – 18. Noe som rører deg – 19. En oppskrift på noe godt – 20. Fem fine ting med våren, sommeren, høsten og vinteren – 21. En bok som har betydd mye for deg – 22. Favorittproduktene dine (hår, sminke, hygiene osv)
23. Fem dyr du kunne tenke deg å ha (trenger ikke være tradisjonelle husdyr) – 24. Ti fine blogger – 25. Et bilde hvor du er kjempekjempeglad/smiler – 26. Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket – 27. Fem steder som er fine å være på – 28. En måte du kunne tenke deg å tilbringe påskeferien på – 29. Noen du savner – 30. Noe som kommer rett fra hjertet, i form av tekst/bilde/video/tegning/kombinert

8 kommentarer

 1. Synøve

  For en fin liste! Om det er Camino de Santiago du sikter til i Spania: gled deg! Har gått litt av ruten; det er nydelig!

  Liten liste jeg kommer på i forbifarten:
  1. Eie et eget hus!
  2. Reise – mye! Se natur, kultur, møte mennesker!
  3. Bo lenge på ei hytte: enten den familien min har nå, eller en jeg kommer over senere.

 2. Diggsen

  Fine listen! Selv klarer jeg nok ikke komme på så mange punkt i farten.
  Nr 1 er nok å fullføre mastergraden i arkeologi her nede i Australia.
  Nr 2 er å klare å ta doktorgraden i samme studie.
  Nr 3 er å hilse på en wombat! Tenk at jeg har vært downunder snart et helt år uten å møte på en 🙁

 3. Jeg har gjort nr 1, 5, 7 og 9, og selv om nr 5 aldri stod på noen liste over ting jeg kunne tenke meg å gjøre, var det veldig fint etterpå 🙂 Jeg ønsker å hjelpe til med frivillighetsarbeid i en eller annen form, der en virkelig kan se folk sette pris på det en gjør. Også vil jeg eie hytte/hus både ved sjøen og på fjellet! Og tjenestegjøre utenlands

 4. Reidun Beate

  Åh. Å lære meg spansk står på min liste også. Fineste språket synes jeg. 🙂

  http://reidunbeate.com

 5. Din liste inspirerer meg til å fylle mer på min 🙂 Har også «Se Nordlyset» notert.
  – Lære meg fransk
  – Reise med bestevenn
  – Sende flaskepost
  – Trosse en frykt

 6. Artig, nr en og ti har vært på min liste en stund. The way er en superfin film:)

 7. Camilla

  Før jeg dør vil jeg hoppe i fallskjerm, finne kjærligheten, bli økonomisk uavhengig og når jeg en dag blir gammel vil jeg sitte igjen med følelsen av at jeg har levd det livet jeg selv ville, og ikke ha gjort alt mulig fordi «alle andre» mener det er «riktig». Vil også lære meg spansk, og vurderer å studere det utenlands neste år. Har dessverre glemt en del av spansken jeg lærte på vgs allerede:/

 8. Camilla Albertine

  1. Hvalsafari
  2. Gifte meg
  3. Reise til Cuba
  4. Farge håret (feig!)
  5. Tjene penger på noe jeg har skrevet selv

  Tror jeg må hive meg på denne bloggutfordringa jeg og!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *