Mediagic #23

Herregud, det er så mye bra og fint og viktig på Internett om dagen at jeg sliter med å plukke ut. Her er ukens fine (og noen litt morsomme, for en gangs skyld), og jeg har allerede neste ukes gullrekke klar – g.l.e.d. dere!

Denne saken, om kona til Berlin-muren (indeed)

Norge på dop, det nye programmet til TV3, jeg så først og fremst på det fordi det er produsert av TV-produksjonsselskapet jeg jobbet for før, men programmet i seg selv er både hårreisende og spennende, herregud – det er jo et helt samfunn på dop der ute, rett foran øynene våre, og vi ser det ikke! For eksempel første episode, om pilotene som flyr oss og som jobber så mye at de må dope seg på amfetamin for å holde fokus, og episode nummer to – om studenter ved Universitetet i Oslo, hvor jeg er flere dager i uken, og hvor det aldri har falt meg inn at folk sitter på toalettene og sniffer dop for å holde seg klar. Naivt, sikkert, men jeg trodde faktisk ikke det. Anbefaler dere virkelig å se på programmet! Hils Anders fra meg, vi delte kontor! (STOLT)

Denne bloggen, hun har flyttet til Kairo for å studere og jeg elsker det, elsker det, elsker det og misunner henne til himmels

Denne videoen, med Ryan Gosling hehehe

Denne artikkelen, om hjerneråte og sosiale medier

456hghgfds


Photo: Hedmark, Norway, 2015

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *