Catch your breath

Jeg vet ikke med dere, men skuldrene mine gror snart fast i øreflippene, hverdagen spiser meg levende, med alle krav og jag som bestikk, og jeg elsker helgen for det pusterommet den er, eller kan være, hvis du lar den være det. Selv er jeg ikke så flink til å slappe av i helgene heller, for jeg er jo PÅ hele tiden, og stresser med pensum som burde vært lest, sosiale medier som burde oppdateres og livet ER ikke bare burde burde, og her er en liste over ting du kan gjøre for å lade batteriene dine før neste uke også begynner å tygge:

– Sett på DENNE spillelisten på Spotify

– Vær offline. Logg deg helt ut av sosiale medier, legg bort datamaskinen, skru av internett på mobilen, sku av internettet i hele leiligheta og bare vær

– Gå en tur i skogen

– Rydd av kjøkkenbordet, ta frem bøkene dine (hvis du studerer) og sett deg ned og les i ro og mak, med klassisk musikk i bakgrunnen og med en kopp deilig te eller kaffe. Du finner en spilleliste med klassisk musikk for studenter HER (det er bevist at klassisk musikk kan forbedre læringen din (kilde)

chill

– Ta en dusj, hopp i pysjen eller koseklær, pakk deg inn i et godt pledd og sett på en god film (og spis masse sjokolade, fordi livet er for kort til å la vær)

– Lag en bedre middag, enten til bare deg selv eller be over en venn/venninne/en fyr som er fin, og ta ett glass rødvin til, og snakk sammen – ikke snapp

– Tenn stearinlys

– Løs kryssord, eller fargelegg, eller ta frem strikkepinnene, heklenåla, eller gjør et annet tidsfordriv som ikke innebærer elektronikk og internett

– Skriv et brev for hånd til noen du bryr deg om

– Dra på shopping på Panduro og lag noe; julekort, pynt, smykker, nabbiperler, vær kreativ!

– Dra på kino (se Bølgen!)

Jeg skal tilbringe min egen fredagskveld hos søskenbarnet mitt og hans lille, nye familie, og logge AV! Hva skal dere i helgen?

6 kommentarer

 1. Juneiversen.com

  Ganske godt å bare logge helt av noen ganger ja!

 2. Herlige punkter, og følger nok noen av de selv i løpet av helga.
  Her logges det av i morgen da niesa kommer på overnattingsbesøk 🙂
  Ha en super helg 🙂 🙂

 3. Åh, herlig liste! Må skru av nett litt denne helgen selv kjenner jeg. Skal le og spise god mat med fine folk to ganger, og faktisk få alenetid med mannfolket! Vi ser hverandre hele tiden siden vi går samme studie, jobber samme sted og har praksis på samme skole, men alenetid? Den er det smått om om dagen! Så skal prøver rettes, stiler få tilbakemelding og timer planlegges for neste uke. Når vel å puste inni der også håper jeg på!

 4. Camilla

  Dette innlegget likte jeg! Føler også at hverdagen og de sosiale mediene til tider tar helt over, og jeg merker hvor mye tid jeg bruker på mobilen, dessverre. Heldigvis klarer jeg å legge den bort og gå en tur, tegne eller lese og slappe ordentlig av. Jeg og en venninne laget middag sammen igår og bare pratet og pratet, uten å snappe, instagramme og facebooke, så deilig! Det blir mat, prat og film ikveld med en annen venn:D Det trengs! Jeg får også ro ved å bruke god tid på å lage mat, og bare konsentrere meg om å kutte og steke osv!<3 Eller skrive dagbok for hånd, terapi!

 5. Solfrid

  Mange fine punkt! Det med å logge heilt av (i det minste ikkje vere på heiiile tida) er det eg stressar mest med i kvardagen. Berre no i dag har eg stressa med å få logga meg påpåpå pga internett som er klikk. Det er jo ikkje så farleg, og eigentleg berre deilig å ikkje vere på.
  Håpar å kome meg under vatn sundag, elles er det avslapping, tente stearinlys og søknadsskriving (ugh) som er målet.
  Håpar fredagskvelden var bra! 🙂

 6. Så deilig! Det tror jeg at er lurt. Selv er jeg på sommerferie og har hatt stor nytt av Romaguiden din! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *