Look to Norway

Jeg skal e-n-d-e-l-i-g snart trekke opp mot fjellene igjen, har lengtet etter det helt siden bursdagen min, da jeg var der sist, og når september blir oktober er det min tur igjen! Jeg gleder meg! Inntil da: nyt denne filmen fra rundreisen jeg hadde som ambassadør for Expedia i 2013, rundt om i vakre Norge vårt, jeg drev og tittet gjennom gamle videoer i helga og tenkte at jeg bør bli flinkere til å filme, særlig nå når jeg har fått actionkamera og alt (takk mamma og pappa!). Hva tror dere? Er video noe dere vil ha mer av, eller er det greit som det er? Hva vil dere eventuelt se filmer fra? (annet enn reisene mine, da, de filmer jeg enten dere vil eller ei)

x

6 kommentarer

 1. Elise H

  Vil ha filmer! Stemningsfilmer, reisefilmer osv 🙂

 2. Solfrid

  Det Juvet-hotellet ser så fantastisk ut! Håpar eg får budd der ein vakker dag.
  Eg seier jatakk til fleire videoar! Veit ikkje av kva då. Reiser er i alle fall bra!
  Kva actionkamera har du?

  1. supermarie

   Det er helt fantastisk! Håper du får muligheten! Jeg har Sony Actioncam AS100 🙂 Har ikke fått testet det ordentlig ut enda, men av det lille jeg har sett er det helt fantastisk!

 3. Ja takk til flere videoer 🙂 Likte godt når du leste fra en av tekstene/tankene dine. Reisevideoer er også topp.

 4. Diggsen

  Ååå hvordan jeg savner Norge nå! Alt for lenge siden jeg var hjemme i kjente trakter! Sier ja takk til flere filmer som dette, hjemlandet har så mye å by på som ofte blir glemt.

 5. Wow, så flott det var på det Juvet-hotellet! Vakre Norge.. Ja til flere videoer! Aner ikke hva, men du er jo så kreativ så jeg gleder meg til å se! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *