Mediagic #21

Tirsdagsfangst fra det o’ store Internettet:

Denne dokumentaren, om aktiv dødshjelp

Dette albumet, hvor et viktig budskap fortelles på en morsom måte

Denne Facebook-siden, som deler skjermbilder av de sykeste kommentarene jeg noen gang har sett folk lire av seg. De bringer det intense hatet mot flyktninger som finnes der ute blant oss opp til overflaten, og lar oss vitne hvor ekstreme våre medmennesker kan være bak et tastatur. Jeg håper virkelig de lar det bli med tastaturet, for det de skriver? De ønsker å gjøre med flyktningene det Hitler gjorde med jødene. Enough said. Jeg blir kvalm. Fysisk og psykisk kvalm.

Dette innlegget, skrevet av en sterkt preget politimann i Sverige

«The Kill Team» på Netflix, en hårreisende dokumentar om amerikanske soldater i Afghanistan som dreper «for fun» for å få utløp for all treningen sin, og en soldat som prøver å varsle men som selv blir dømt for krigsforbrytelsene – herregud, dere må se. Det er for drøyt!

Ps. Hvis du liker disse innleggene, eller bare har lyst til å se på lenker jeg har delt med dere før, finner du alle innleggene i denne serien HER.

Skjermbilde 2015-09-14 kl. 21.46.50

Photo: from my Instagram: @supermarie, follow me there

6 kommentarer

 1. Ingrid E

  Så mye bra! Albumet på facebook var spot on!

 2. http://røverdatter.com

  Åh, her var det mye sterkt. Den dokumentaren gir meg frysninger. Elsker facebookalbumet!
  Blir så sint av å lese på operasjon askeladd! Gjør bare vondt.

 3. Du finner stadig så mye bra. Dokumentaren er herved notert!

 4. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg får aldri åpnet linkene du legger ut til Facebook, Insta osv.. Steder som man trenger en konto virker det som. Jeg har kontoer på disse sidene selv også, så det er litt rart. Tenkte bare å si ifra, siden det sikkert er flere med samme problemet. Og siden jeg gjerne vil se også, hehe. I’m loving these Tuesday treasures!

  1. Jeg kommer heller ikke inn på linkene når jeg går på bloggen via bloglovin.

 5. Jeg elsker denne spalten, og synes du gjør en skikkelig bra jobb med å finne gode lenker. Det eneste bittelille problemet er at innleggene ikke åpnes i ny fane, og plutselig er jeg borte fra bloggen din. Lever helt fint med å måtte gå inn på bloggen på nytt, men om det ikke er vanskelig å endre på, så er det sikkert flere som hadde satt pris på å få lenkene opp i ny fane så man slipper å forlate bloggen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *