Weekend summarize

Mandag – ukens spedbarn! Jeg er ikke klar for at denne uken skal starte opp i det hele tatt, for i morgen er den første operasjonen av visdomstenner, og jeg gruer meg så fælt, men jeg prøver å vri det om til glede i stedet, for det er bedre å glede seg til det hele er over, enn å bruke energi på å grue seg til det skjer, og tenke seg til noe du allikevel ikke vil oppleve før du faktisk sitter der i stolen, så hva er poenget med å forestille seg noe som helst? Så la meg skrive om hele begynnelsen på innlegget: jeg gleder meg til i morgen, for da er den første av to kirurgiske tannlegetimer over!

Bildene oppsummerer egentlig hele helgen min i pixler; på lørdag kom mamma, broren min og tante på besøk fra Hællæwood, og vi spiste lunsj på Olivia før vi dro hjem til den nye leiligheta – mitt første besøk, og de kronet den med roser og en duk og servietter, og jeg ga dem vafler og rødvin og det var så hyggelig! På kvelden prøvde samboeren min og jeg og lage sushi for aller første (og siste) gang, og som dere ser endte det med at vi bare kastet ris, laks, agurk, mango og soya opp i en bolle og spiste det på den måten i stedet, haha. Rullene er jo bare for syns skyld allikevel, hæ? Fasade, fasade. Sushi-ingredienser samlet i en bolle smaker akkurat likt, så hvorfor streve og styre med noe mer (mellom linjene: faen ta hjemmelaga sushi).

Etter en bolle med sushi(-ingredienser) og reunion med Britney Spears på Spotify, ble det en spontan tur ut på People’s og Uhørt for øl og vin og dans, og de uplanlagte turene blir alltid de beste! Etter over ett år sammen i Oslo var dette faktisk første gang vi dro ut sammen, bare vi to, jeg vet ikke – det bare blir sånn, når vi bor sammen og helgene fylles med andre ting, og det har bare aldri passet helt, før nå. Gøy var det uansett, og jeg stemmer for mer av det!

Apropos – husk å bruke stemmeretten din i dag! Hvis du ikke allerede har brukt den, har dere stemt? Og hvis det ikke blir for personlig: hva stemte dere? 

12 kommentarer

 1. http://røverdatter.com

  Lykke til hos tannlegen! Det går nok bedre enn du tror!

  1. supermarie

   Tusen takk! Jeg håper det!

 2. Caroline (carolinesverden.com)

  Forhåndsstemte for lenge siden. Ble grønt i år! Enn du?

  1. supermarie

   Wohoo! Samme her 🙂 Grønt er skjønt!

 3. Solfrid

  Lykke til hjå tannkirurgen! (Eg driv å utsett tannlegen fordi eg er redd eg må det same snart..)
  Koseleg med besøk! (Ikkje for å vere frekk (alltid ein god start..), men er broren din råner? Haha. På akkurat det bilete minnar han så om rånarane frå heimbygda. Sorry bror om du les.. Aldri tenkt over det før.)

  Eg stemmer i heimkommuna endå, ikkje meldt flytting (og kjem sikkert ikkje til å få gjort det før eg flyttar heim, hah). Senterpartiet stod det på lappen eg valde, og sat kryss ved sidan av bror, kusine og nabo, hehe. Kva med deg?

  1. supermarie

   Tusen takk! Haha! Nei, jeg ser hva du mener – men han er langt i fra en råner-type! Han er mer… hiphop? Men han kunne jo faktisk ha vært det, ut i fra bildet – ser det nå, haha!

   Jeg stemte grønt i år! Så gøy at du har så mange aktive i politikken i familien din 😀 Lykke til til alle tre!

   1. Solfrid

    Haha, er vel meir det eg har fått inntrykk av før. Kva eit bilete kan gje inntrykk av!

    Grønt er bra 😀

 4. Camilla

  Måtte le da jeg så snappen av sushien i bollen haha, ikke at jeg hadde klart det noe særlig bedre da:P Stemte grønt i år:D Lykke til hos tannlegen!

 5. Juneiversen.com

  Sushibolle så godt ut da! 😀 Åh, spontane turer ute er de beste, det savner jeg med studentlivet. Og bylivet for den saks skyld. Har jo ikke muligheten til det her jeg bor. Det er jo ikke utesteder her! Men man kan drikke masse god øl hjemme hos seg selv eller hos andre også, haha. Jeg har stemt! Det ble Venstre, de var helt klart det partiet jeg mener er i best stand til å ivareta øysamfunnet vårt.

 6. Stemte på apekattene, da jeg er AUFer. Men mdg er en god nr to! 🙂

 7. Det virker som du har hatt en koselig helg 🙂 Vandret bortover alene og brukte stemmeretten i dag, ja. Ble litt forvirra over at det var to lapper…. Så mye følger jeg med.

 8. Stemte AP, men kommer til å stemme grønt ved neste Stortingvalg. Måtte bare være med å sørge for å at de røde kom til makten i Bergen igjen 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *