3. Five things that make me laugh

Fem ting som får deg til å le

– Venninnene mine, hvis latter forlenger livet kommer jeg til å leve evig takket være dem (herregud, jeg savner dere!)

– Grimaser

– Galgenhumor

– Tørre vitser/ordspill

– Memes, jeg mener se her…. Åh!

(Er det litt tragikomisk at jeg nesten måtte sitte en hel time for å komme på fem små ting som får meg til å le? Hvor er humoren min?)

yet

Hva får deg til å le?

Kommer:
4. Ti ting som er superfint hos det motsatte kjønn – 5. Yndlingssangen din for tiden – 6. Ti ting du vil gjøre før du dør – 7. 5 ting du elsket da du var yngre – 8. Et outfitbilde – 9. Ti artige/fine ting i huset/leiligheten din – 10. En situasjon du kunne tenke deg å være i om 5 år – 11. Et bilde av utsikten fra valgfritt vindu i huset/leiligheten din – 12. En spennende/artig historie – 13. Ti ting du virkelig setter pris på – 14. Fem ting som er bra med livet ditt akkurat nå – 15. En rar/fin drøm du har hatt – 16. Fem ting du ønsker deg til jul – 17. Oversikt over hva du har i veska – 18. Noe som rører deg – 19. En oppskrift på noe godt – 20. Fem fine ting med våren, sommeren, høsten og vinteren – 21. En bok som har betydd mye for deg – 22. Favorittproduktene dine (hår, sminke, hygiene osv)
23. Fem dyr du kunne tenke deg å ha (trenger ikke være tradisjonelle husdyr) – 24. Ti fine blogger – 25. Et bilde hvor du er kjempekjempeglad/smiler – 26. Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket – 27. Fem steder som er fine å være på – 28. En måte du kunne tenke deg å tilbringe påskeferien på – 29. Noen du savner – 30. Noe som kommer rett fra hjertet, i form av tekst/bilde/video/tegning/kombinert

4 kommentarer

 1. Juneiversen.com

  Jeg sleit litt med å komme på fem ting selv da jeg tok den der!

 2. Susanne

  -morsomme dyr
  -morsomme navn
  -absurde situasjoner i hverdagen
  -når dyr eller noe annet ikke-menneskelig likner på noen jeg kjenner
  -politisk humor

 3. Alt på lista utenom galgenhumor kanskje. Hehe. Må legge til vines og gullkorn.

 4. superKrish

  Åh, lista mi er identisk med din!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *