New base

2015-09-04 09.34.25 1

Hey! Düsseldorf calling writing! Det gikk som på skinner fra Münster og hit til 28€ billetten. Spontant og jævlig, jeg hoppet bare på et tog uten å planlegge tak over hodet, uten å planlegge noe som helst, så du kan si jeg ble drassende rundt på kofferten min i gatene her da jeg kom hit, helt clueless og på jakt etter middag og et sted med internett for å finne ly for natten, og jeg fant en indisk en uten internett, Taj Mahal Restaurant – anbefales virkelig, smaksløkene mine sendte meg rett tilbake til magiske India, med varmt nan-brød og masala og de korna du får å tygge på etter du har sagt takk for maten, mmm! Mett og fornøyd og helt svett av krydder ramlet jeg derfra og videre innom et annet sted rett borti gata hvor de hadde wifi, og jeg tok en kaffe og fikk bestilt et hotellrom, og her er jeg – klar for en helg i en helt ny by!

Hvis du har vært her før og har noen tips til steder å dra og ting å gjøre – spytt mer enn gjerne ut i kommentarfeltet! Dere er så fine å ha med på tur, for det er alltid noen som har vært enten her eller der. Smil! Skrives i morgen!

2 kommentarer

  1. Er litt gøy å forville seg litt iblant, alt man finner 🙂 Kos deg videre!

  2. Christina - CavaforLunch.com

    Åh, så spontant og herlig! Av og til leves livet best uten planer! Nyt dagene i en helt ny by 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *