A Monday in Münster

De kjører hest og vogn uten hest, henger ut flagg for å ønske flyktningene velkommen (jeg antar de har den samme bedritne debatten gående her, som vi har hjemme), St. Paulus Dom står og våker over byen og gatene er fylt med solstråler. Disse bildene tok jeg med mobilen min på mandag, før jeg fant en butikk å kjøpe minnekort i, og i går ble det en gåtliten tur ned til havna etter regnværet bare, som egentlig ikke er en havn – men en litt stor dam med et par restauranter rundt, og i dag skinner sola igjen så jeg skal pakke med meg pensum og finne meg en park å bli intellektuell i.

Hva gjør dere i dag? 

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Mange fine bilete! Arkitekturen ser verkeleg fin ut. Og hest og kjerre utan hest?! Litt morosamt og litt trist, lyden av hestehovane er jo så koseleg! (Dritten og lukta ikkje så koseleg då)
  Parkhenging høyres bra ut, kos deg!

  I Oslo høljer det ned i dag. Laang jobbdag og steppdans i kveld, blir bra!

 2. Martine Grorud

  Ååå, det ser veldig fint ut der! Og fine bilder. 🙂

  http://www.martinegrorud.blogspot.com

 3. Camilla

  Hvilket kamera har du?:)
  Så fine bilder, og for en by:O

 4. Elisabeth

  I går og i dag har jeg vært på møte i hovedutvalg for kompetanse i Telemark. Kjøreturen oppover ble utsatt, da innkjørselen hjemme var oversvømt. Og nå er vel begge veiene ned fra Gaustablikk igjen stengt, så gjenstår å se hvor lenge vi må bli her 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *