Bitterballen

2015-08-31 10.55.52 12015-08-31 10.55.53 12015-08-31 10.55.54 1

Hey! Det var ikke meningen å la det dystre innlegget mørklegge bloggen hele helgen, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned med sølveplet før nå. Nå er jeg i Münster, i Tyskland, og jeg kom hit med tog i går – fra Amsterdam, hvor jeg var fra fredagen av.

Amsterdam er så deilig, og været var helt fantastisk! Heller ikke denne gangen fikk jeg dratt til Anne Franks hus, Riksmuseet og alle de andre «must do»-severdighetene, delvis på grunn av de eviglange køene vi ikke gadd å stå i, og delvis på grunn av været. Det føltes så mye mer riktig å gå rundt i de solfylte gatene, sette seg ned ved kanalen med en brownie og en flaske vann og bare puste. Jeg fikk i hvert fall med meg De 9 Straatjes – som anbefales på det varmeste, SÅ koselig strøk! Området består av ni gater med små søte butikker og restauranter, jeg fant en liten lærbutikk hvor jeg kjøpte meg et belte med en liten taske på, nesten som en rumpetaske – bare litt mer diskré og mye stiligere. Motebloggeren i meg lever ikke, så jeg har ikke tenkt tanken på å ta et bilde for å vise den frem til dere, men den dukker vel opp på et reisebilde en dag langt der fremme. Jo, og så smakte jeg på Bitterballen denne gangen, haha, og det var overraskende godt, får jeg si, med dét navnet har du jo ikke all verden av forventninger.

Uken i Tyskland blir relativt rolig, sola steker og det er opp mot tredve grader, og jeg har sekken full av pensumbøker så det er dét som står øverst på planen, dét og utforsking av byen. Som flere av dere har skjønt oppdaterer jeg hyppigere på Instagram og Snapchat når jeg er på tur – så følg meg gjerne der også, hvis dere ikke gjør det allerede: @supermarie (Instagram) og superbrud (Snapchat)

Hva er deres planer for uken?

3 kommentarer

 1. Juneiversen.com

  Amsterdam er så fiiint! Gøy å følge med når du er ute og reiser 😀

 2. Fredrik Kooijman Dørr

  Når du skal besøke Anne Frank huis (for det må du, dersom det er et museum du skal innom i Amsterdam så er det dette) så går det vell an å bestille billetter på Internett på forhånd, og dersom du står tidlig opp slipper du å stå i så veldig lang kø.
  Hvis du ikke allerede har smakt det må du prøve broodje kroket, stroopwafels og poffertjes neste gang, og hold deg unna Heineken ( de innfødte kaller det nesten bare for tulleøl) og drikk heller Hertog Jan eller noe annet spennende 🙂
  Og selv om Amsterdam er nydelig og gøy, vær så snill å besøk noen av de andre fantastiske byene også 😀

 3. Riktig god tur! ♥ Skulle ønske jeg kunne nyte solskinnet og vandre rundt i fremmede gater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *