6 days later #19

Her er tilbakeblikk på uka som gikk:

Ukas smil:
To superhyggelige kvelder ute med jobben, jeg liker både den og menneskene der SÅ godt! Og så fikk jeg endelig hilse på lille prins Aron, sønnen til fetteren min og kjæresten, og jeg har så mange nyfødte engler i livet mitt om dagen at jeg snart sprenges i sjarm og av kjærlighet! («Nå er det snart bare deg igjen, Marie!!!» Jada, men nei slapp helt av…)

Ukas tåre:
Slitentåre. Jeg har hatt en sånn uke hvor jeg alltid har blitt hengende etter, og aldri helt får hodet over vann hva gjelder søvn og hvile. Det har tatt på, men jeg tar igjen alt denne uken og sover ut som en baby – i Tyskland!

Ukas hjertesak:
Flyktningene, det gjør så himla vondt å være vitne til verden akkurat nå

Ukas bilde:

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Å begynne å fargelegge, jeg brukte det som belønning hvis jeg var flink og leste pensum først, og det var så deilig å koble helt av med fargeblyanter og rare dyr! Det var så rart, da jeg var innom barndomshjemmet forrige uke sa mamma at hun hadde fått ny hobby, og viste meg fargeleggingsboka si, og jeg bare HEY – jeg også! Great minds think alike. Fargeleggingsbøker for voksne anbefalses virkelig – det gir en uendelig ro i sjela! Jeg kjøpte min hos Ark til 149,-, de hadde flere fine.

Ukas drøm:
Å bestå Exphil og Exfac

Ukens quote:
«You will never look like the girl in the magazine. The girl in the magazine doesn’t even look like the girl in the magazine.»

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

7 kommentarer

 1. Hei. Hva slags jobb har du i Gjensidige, hva gjør du egentlig? 🙂

  1. supermarie

   Hei! Jeg er Internship i sosiale medier, jobber med Instagram, Snapchat, Facebook, skaper innhold, kommer med idéer, administrerer kontoene, etc etc 🙂 Kommunikasjon er vel stikkordet!

 2. Synøve

  Forrige ukes;
  – stjerne å strekke seg etter: å gjøre et godt inntrykk på jobbintervju og få meg jobb i Oslo 😀
  – smil: ferdig med høstens første eksamen, og det gikk bra! 🙂

 3. Ukens drøm: å bare forstå dette faget, uten at det må tårer til
  Ukas smil: telefon fra bestis

 4. Camilla

  Ukas smil: Hyttetur med gode venninner
  Ukas stjerne å strekke seg etter: Komme i hakk og begynne å søke jobb, bruker unødvendig lang tid på å gjøre eh ingenting…:P

  Hvordan er exphil/exfac, er det så mye og vanskelig som man skal ha det til? Eller år det greit?

  1. supermarie

   Det er mye, og til tider tung, lesing, men jeg syns ikke det er SÅ grusomt som folk skal ha det til! Jeg strøk på exfac i fjor, men det var bare fordi jeg ikke tok det alvorlig nok, og leste for lite. Jeg syns det går greit med begge fag – i hvert fall enn så lenge!

 5. Therese

  Anbefaler deg å ta en titt i denne boken http://www.gyldendal.no/Faglitteratur/Samfunnsfag/Filosofi/Ex.phil.-paa-1-2-3 og du vil ikke bare bestå ex.phil, men sannsynligvis naile det på eksamen. True story. Finn var foreleseren min i ex.phil og er en meget dyktig type som har peiling.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *