2. Craving

En ting du har kjempelyst på akkurat nå

En helg på dette stedet, hvor stjernehimmelen slår pusten av en, lufta er krystallklar og mobilen ikke har dekning.

Dere da?

Kommer:
3. Fem ting som får deg til å le – 4. Ti ting som er superfint hos det motsatte kjønn – 5. Yndlingssangen din for tiden – 6. Ti ting du vil gjøre før du dør – 7. 5 ting du elsket da du var yngre – 8. Et outfitbilde – 9. Ti artige/fine ting i huset/leiligheten din – 10. En situasjon du kunne tenke deg å være i om 5 år – 11. Et bilde av utsikten fra valgfritt vindu i huset/leiligheten din – 12. En spennende/artig historie – 13. Ti ting du virkelig setter pris på – 14. Fem ting som er bra med livet ditt akkurat nå – 15. En rar/fin drøm du har hatt – 16. Fem ting du ønsker deg til jul – 17. Oversikt over hva du har i veska – 18. Noe som rører deg – 19. En oppskrift på noe godt – 20. Fem fine ting med våren, sommeren, høsten og vinteren – 21. En bok som har betydd mye for deg – 22. Favorittproduktene dine (hår, sminke, hygiene osv)
23. Fem dyr du kunne tenke deg å ha (trenger ikke være tradisjonelle husdyr) – 24. Ti fine blogger – 25. Et bilde hvor du er kjempekjempeglad/smiler – 26. Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket – 27. Fem steder som er fine å være på – 28. En måte du kunne tenke deg å tilbringe påskeferien på – 29. Noen du savner – 30. Noe som kommer rett fra hjertet, i form av tekst/bilde/video/tegning/kombinert

10 kommentarer

 1. Solfrid

  Åå, det ser herleg ut. Får håpe det ikkje blir så lenge til!

  Akkurat no eit småbruk frå heimplassen. Perfekt (bortsett frå at det blir mykje restaurering og styr og pengar). Skikkeleg craving just nu. (Håpar cravinga varar, og at det ikkje blir solgt med det fyrste, hehe..)

 2. Ååh, de bildene var fiine!

 3. Det ser så fantastisk ut at jeg overhodet ikke kan klandre deg ♥ Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var på ferie i varmegrader med masse iskrem.

 4. A på alle eksamene i november/desember!!!

 5. Elisabeth

  Akkurat nå har jeg kjempelyst til å reise til India. Rett og slett fordi jeg har hatt lyst til å reise til India kjempelenge 🙂

 6. Christina - CavaforLunch.com

  Åh, stemningsbilder!

 7. Lakris!!

 8. Søvn.

  Og kanskje litt sjokolade.

 9. superKrish

  åh jeg vil ha AKKURAT det samme!

  dèt, og Freia melkesjokolade……

 10. Gode karakterer i alle fag og eksamenene i høst haah Ü

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *