Overwhelmed

Hey! Herregud, hvilken respons. Jeg trykket publish på mitt introverte hjerte og dro til sjøs og ble borte hele helgen, og jeg må innrømme at jeg sjekket e-posten i ny og ne for å se hvilke kommentarer som kom til det jeg hadde skrevet, og jeg sitter igjen på andre siden av innboksen helt målløs og haka mi sleper jeg enda rundt på. At så mange av dere velger å bruke tid på å legge igjen så fine kommentarer, og sende meg så mange fine bilder på snap (jeg angrer enda på at jeg ikke tok screenshot av alle sammen – men de har i hvert fall foreviget seg på minnet mitt, dere er så forbanna nydelige åh), det betyr så mye, og det er så godt å vite at vi er mange i samme båt, for av og til føler jeg at jeg er den eneste og at jeg seiler min egen sjø. Men det er vel litt av greia med å være introvert. Fra bunnen av hjertet mitt: takk for at dere er dere! Utadvendt eller ikke.

I dag er jeg så trøtt at jeg nesten stuper, og jeg tror jeg duppet av sånn seks ganger på forelesning – med øynene vidåpne, og jeg vet ikke om det var all sjølufta i helgen eller allergipillene jeg akkurat har begynt på som gjør det, men trøtt er jeg i hvert fall, og ikke har jeg tid til å sove og hente krefter, for jeg kom akkurat hjem fra universitet og må snart rase ned til byen igjen for å spise middag med en gjeng fra jobben! Bursdagsmiddag! Det blir koselig. Hvis jeg tørr å gå ut døra, det lyner som et uvær (hehe) ute og jeg er som dere kanskje vet SKREKKSLAGEN når det står på, kniper igjen øynene og holder meg for ørene for å slippe å se lynet og høre tordenskrallet etterpå, haha. Som en struts, stikker hodet i sanda og later som det ikke skjer. Jeg får binde meg for øynene og sette på meg hørselvern, til byen og bursdagsmiddag skal jeg! Vi skrives senere!

Hvordan starter deres uke?

(Tusen takk – igjen! Åh!)

6 kommentarer

 1. Camilla

  Kos deg masse på bursdagsmiddag! Her starta uka med rydding i klesskapene, har det med å utsette det så lenge som mulig! Og skrive jobbsøknader, vet aldri hvor jeg skal begynne, føler alt bli så skrytete:P Takk for at du er du også, og genuint setter pris på oss leserne, det gjør jo alle bloggere, men føler du er ekstra flink til å uttrykke det<3

 2. ♥ ♥ ♥

  Denne morgenen startet bra, men så ble dagen bare mer og mer forferdelig. Men tror den blir bedre nå, skal konsumere pizza og treffe nye folk (selv om det siste der er skummelt).

 3. Hei, Marie! Tusen takk igjen for det flotte innlegget ditt, jeg delte det med mormor og mamma, og vi ble enige om at det var som å lese om oss selv <3 Som psykologstudent er jeg nok over gjennomsnittlig klar over dimensjonen introvert – ekstrovert, men det er likevel deilig å få bekreftet at man ikke er alene, som du sier 🙂 Har fulgt bloggen din lenge nå, helt siden jeg gikk på videregående (tror jeg), og du blir bare bedre og bedre!

 4. Solfrid

  Einig med Camilla, takk for at du er du! Og takk for at du skriv og delar.
  Torden kan eg like, om det ikkje kjem for nære!

  Jobb, trøytt, umotivert, MEN steppdanssemesteret starta opp igjen, så hurra!

 5. Elisabeth

  Uka mi har starta med jobb, og at jeg lagde alt for mye mat, så vi har vel rester helt frem til fredag selv om vi spiser det hver dag 😛

 6. Hjerte til deg! Du er flink og snill og jeg er (en introvert) fan.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *