6 days later #18

Her er tilbakeblikk på uka som gikk:

Ukas smil:
Helga på sjøen var et sant eventyr! Og jeg har fått fregner igjen og blitt brun og blid og det var faktisk sommer, og vi fikk tilbake depositum fra den forrige utleieren, og innlegget jeg skrev om å være introvert ble tatt i mot med over 350 likes og 50 kommentarer og x antall hyggelige bilder på Snapchat og jeg smilte fra øre til øre av hvert eneste et. Åh, jeg har så mye å smile for, alltid! Og det overskygger heldigvis mye av det som i utgangspunktet burde dratt smilet mitt ned igjen.

Ukas tåre:
Tannlegen, som jeg må tilbake til for å borre, æsj… Men følelsen når en er ferdig i den stolen er så god at det er verdt tårene!

Ukas hjertesak:
Tannlegen, å komme seg dit og bare bite tennene sammen (eventuelt gape opp, som de gjerne ber oss om) og bli ferdig med det, koste hva det koste vil, og uansett smerte, og det var tidvis et intenst mareritt der inne i kjeften, sånn som hun herjet med motorsaga (kjentes sånn ut), men helsa først! Smerte er bare svakhet som forlater kroppen, det lærte jeg i militæret

Ukas tryllefløyte:
Sia – Elastic heart

Ukas bilde:


(No shit)

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Å få lest gjennom pensum i exphil, foreløpig er jeg sånn nogenlunde i rute og «Menon» av Platon var ikke så fæl som jeg trodde

Ukas drøm:
Å klare å gi litt mer faen, slappe av, slutte å gi så mye når jeg aldri får igjen, jeg sliter meg ut!

Ukens quote:
«Better to be the one that smiled, than the one who didn’t smile back»

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

7 kommentarer

 1. Jeg elsker bildet. Haha. I tillegg til ukens sitat og drøm (samme her!) Ellers er ukas tåre(r) ett helvettes fag som (jeg bare ikke greier) stopper opp hele livet mitt.

 2. Martine Grorud

  Åh, tannlegen… Burde egentlig tatt meg en tur jeg også…

  Ukas smil: Å være med på Color Me Rad, også kom mamma på besøk til hovedstaden. 🙂

  Ukas tåre: Avlutta helgen med halsbetennelse og feber.

  http://www.martinegrorud.blogspot.com

 3. Ukas smil: hyttetur på Helgelandskysten, så FINT det er der <3
  Ukas drøm: å bli mer selvstendig, må slutte å være så avhengig av andre

 4. Ukas drøm: Ha en treningsøkt hvor jeg koser meg, og en leseøkt hvor jeg etterpå føler at jeg er kommet skikkelig i gang med semesteret.

  Ukas smil: Solsøndag i en bakhage med venner.

 5. Une Sesilie

  Du er god som går til tannleggen! Jeg har så mye tanlegeskrekk at jeg ikke har vært der på 4år…
  Ukas smil: Jobb, jobb, jobb 😀
  Ukas drøm: Fast stilling.

 6. Drøm: å få teken på det å være student!

 7. Kos deg med exphil, a! Jeg var ca den eneste i klassen som likte det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *