Fantastic!

Åh, jeg elsker kommentarene deres på det forrige innlegget, jeg syns vi skal samles over en øl alle sammen! Det er fantastisk å vite at det finnes flere som oppfatter verden på omtrent samme måte, og som har de samme tankene og tingene ved seg, og skal jeg si dere noe annet fantastisk: i går fikk jeg vite at Gjensidige vil beholde sjelen min for et helt år til frem i tid, det betyr at jeg for første gang siden Forsvaret i 2012 har en jobbsituasjon som strekker seg over lenger tid enn 6 måneder – det er helt fantastisk, og det føles nesten ut som jeg har en fulltidsjobb! Nesten! Og en tredje ting som er fantastisk er at jeg har begynt semesteret med exfac og exphil, mitt verste mareritt, trodde jeg, men det er jo så interessant og når alle rundt meg som har hatt exphil før meg på forhånd malte det så himla svart, virker faget overraskende lyst og beige til å være så svart; jeg leser boken uten å falle ut, og jeg merker at all svartmalingen gjorde forventningene mine så lave og mørke, og er man på bunnen kan det jo bare gå oppover. Det går oppover, og jeg liker exphil i den grad det går an å like et emne etter bare én forelesning. En fjerde ting som er fantastisk er at jeg endelig tok tak i pusteproblematikken min (jeg klarer nesten ikke å puste gjennom nesa), og fant ut hva jeg er allergisk mot – gress og bjørk – og jeg skal ta medisiner for det i 6 måneder, og hvis jeg i februar fremdeles sliter med å puste, skal vi vurdere operasjon fordi nesen min er trang på den ene siden, ikke at dèt er fantastisk, men det føles bra å endelig ta tak i ting, og i morgen skal jeg til tannlegen óg, og jeg har kjøpt livsforsikring som dekker meg hvis bokstavene til pappa skulle ramle over på meg, ikke at MS egentlig er arvelig, men både onkelen og pappaen til pappa hadde det jo, så det er bedre å være føre var. Hvis jeg først skal bli sjuk, kan jeg like godt blir rik og sjuk.

Lisboa


Ph: Lisbon, Portugal 2015

Fortell meg noe just-nu-fantastisk i livene deres óg! Det trenger ikke være større enn at du fikk våkne til solskinn, eller spiste en lunsj som var god, hvis du senker lista i hverdagen er det så uendelig mye rundt deg som egentlig er hundre prosent fantastisk. Det gjelder bare å få øye på det. Smil!

25 kommentarer

 1. Sommeren er endelig i Bodø med skikkelig varme dager, jeg reiser til Canada på utveksling om bare en liten uke (grugleder meg skikkelig!!) og i dag lærte jeg å bake farmors «hemmelige» og fantastiske sjokoladekake, må jo passe på så oppskriften går i arv! 🙂

  1. supermarie

   Åh, så spennende! Masse lykke til! 😀

 2. Johanne

  Har kosa meg i sola i 2 hele dager hjemme hos foreldrene mine – når skolen egentlig skulle ha begynt, men ble utsatt. Deilig med litt ekstra sommerferie, og så blir man jo så glad av sola (spesielt på Vestlandet)!

 3. Jøss, har visst samme neseproblematikken også! Bare at det er husstøv som er min nemesis. Masse lykke til med medisin!! Det er et herk å gå rundt å ikke få puste, så håper den funker fjell for deg!

  Hm, i dag har jeg og mannfolket vært weirdoer sammen i ni måneder, som er ganske fantastisk! Så har jeg endelig fått pensilinkur mot den stygge betennelsen visdomstanna mi gav meg på mandag, så forhåpentligvis kan jeg avslutte min ufrivillige flytende diett snarest! Kjip tilstand, fantastiske fine medisinen! Kom nettopp nå i gang med pensum, og har funnet ut at en av hovedbøkene i ene faget er fantastisk koselig og formidler trause ting på en artig måte, så hurra for fine forfatteren!

 4. Jeg skrev under kontrakt på deltidsjobb i dag, så nå kan bare studiene starte for nå henger ikke det ikke en mørk og deprimerende økonomisky over meg lenger! 😀

  1. supermarie

   Gratulerer! Det er så deilig når ting løser seg 😀

 5. Sigrid/Tankesultan

  åh, det er stort – jeg skal legge ut på verdensreise på tirsdag!

  1. supermarie

   HERREGUD ÆÆÆ! Nå fikk jeg sommerfugler i magen! GOD TUR! Kan jeg følge deg på noe vis? /bli med?

 6. Jeg fikk våkne i armene til en fantastisk mann som lurte seg inn i livet mitt i begynnelse av sommerne, hadde en magisk fin dag på jobb – og har fått mail ang. mitt nye hjem i Edinburgh. Livet er fint 🙂

 7. Elisabeth

  Det mest fantastiske akkurat nå er at ODD ledet 3-1 over Borussia Dortmund i Skien 😀 jeg er egentlig ikke noen stor fotball-fan, men jeg er fra Telemark og er derfor vokst opp med at man skal heie på ODD, så da gjør jeg jo det da 🙂 også har vi fått hengt opp bursdagskalenderen på avdelingen min i barnehagen i dag, og den ble kjempefin. Vi er kjempefornøyde med det 🙂

 8. Forkjølelsen er endelig på hell, og jeg klarte å gjennomføre hele arbeidsdagen + en joggetur uten å få hosteanfall! Og i morgen reiser jeg og kjæresten til svigers for helga, og jeg gleder meg så masse til fjell, sjø, hytte, vin, bading, sol, frisk luft, god mat osv. at jeg har mest lyst til å spole fram noen timer 🙂

  1. supermarie

   Det hørtes magisk ut! God helg, fine deg <3

 9. Ragnhild

  Eg skal begynne på folkehøgskule om ei veke, og har grua meg i fleire veke, men NO! No begynne eg omsider å sjå litt lyst på det, takka vere iherdig overbevisning frå venner, familie og psykolog! SKAL klare ditta, og SKAL gjere det beste ut av det!

  1. supermarie

   Lykke, lykke til! Du får det helt sikkert fantastisk!

 10. Åh, skikkelig gladinnlegg 🙂 Og flott bilde!
  Livet føles fantastisk nå på grunn av varme, solskinn, iskrem, vinnerlykke (som det er blitt mye av for tiden) og at jeg fant veien på egenhånd, selv om jeg måtte spørre resten av den lille veien. Hilsen NULL (tidligere?) stedsans og altfor sjenert.

 11. Lenge siden jeg har kommentert idag har vært super! Jeg har våknet til skikkelig masse sol, hatt den siste dagen på jobb før jeg begynner på folkehøgskule og besøkt ei god venninne for å si hadet. Har vært og besøkt ekstra-søsknene mine, så alt for lenge siden jeg har sett de barnesmilene og fått så gode klemmer

 12. Jeg og bestevenninna mi tok med oss ei annen veldig god venninne for å spise sushi. Jeg og bestevenninna mi elsker det, men hun andre hadde aldri prøvd det før. Jeg er alltid lykkelig etter sushi, men veldig gøy å introdusere det for noen nye, som OGSÅ likte det 😀

 13. du er og forblir min favoritt hvertfall for du skriver så fantastisk bra, aldri kjedelig! For da inderlig håpe at du ikke får bokstavene på farsiden ramlende over deg, urettferdig sykdom 🙁

  1. supermarie

   Ææ, tusen takk! Så snill du er! Nei, den sykdommen unner jeg ingen… Heldigvis har medisinene kommet et stykke i dag, så det går i hvert fall an å bremse for de som får den – selv om det ideelle hadde vært at ingen fikk den i det hele tatt. Verden er urettferdig!

 14. Jeg har begynt å studere og hatt møtt så mange strålende folk i fadderuka i strålende sol i Bergen 😀

  1. supermarie

   Åh, så bra! Hva studerer du? 😀

 15. Jaaaa, det er så mye å glede seg over i hverdagen! Jeg har hatt overnattingsgjest på stuegulvet i natt, og det var kjempekoselig å være en ekstra person til frokost, og været er bra, og i morgen tidlig reiser jeg til London! Gleder meg noe intenst til fire dager i favorittbyen min med favorittfyren min!

  (Dessuten planlegger jeg jo bloppis, hoho. Carina er nå med! Yay!)

  http://www.etdrysskanel.com

 16. Annemarie

  Jeg er ferdig med min første uke i min første ordentlige jobb og stortrives!

 17. I dag er det sol i min Dublin og jeg gikk faktisk uten strømpebukse.

 18. Gratulerer med forlengelse av jobb! Og flott at du tar tak i ting, ingen som ordner sånt for en når en blir voksen.. Jeg er rimelig fornøyd med å være tilbake i Chile etter å ha vært i Norge i 3 mnd. Endelig fått klemt på kjærstn igjen 🙂 Ellers har en venninne bestilt billetter til chile. Ikke bare for å besøke meg, men gleder meg voldsomt til å vise noen hjemmefra livet mitt her nede! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *