Mediagic #18

Denne teksten mot mobbing

Denne bloggen, med tips og triks til karrieretjejer, for eksempel dette innlegget om hvordan du finner igjen energien når du egentlig er utslitt

Denne artikkelen, hvor en fra New York lister opp norske ord hun ønsker seg over i sin amerikanske ordliste. Å lese hvordan det typiske norske sees fra utsiden er så gøy!

Denne artikkelen, med intervjuer av mødrene til vestlige som har konvertert til IS. Den er hjerteskjærende, og hvis dere skal velge bare èn av de lenkene jeg deler i dag, så velg denne.

Denne videoen, som kan gi en bedre forståelse av hva flyktningene flykter fra, og for at de ikke har noe valg. Hvordan kan vi si NEI til disse menneskene, når dette er alternativet deres? Det gjør så vondt!

caro23


Photo: Unknown (saved for a long time ago on my computer, but originally found at weheartit.com)

5 kommentarer

 1. Ada Emilie

  I dag var det fantastiske ting du har valgt ut. Jeg leste hele historien om mødrene som har mistet barnene sine i Syria. Det er så ubegripelig og utenkelig, og jeg har ikke ord for hvordan det må føles.
  Så avsluttet jeg med å se den videoen. Det er vanskelig å sette seg i deres sko. Jeg er evig takknemlig for at jeg er født og oppvokst i Norge, og det er bra du (og andre) minner meg på det. Det får meg til å miste troen på menneskeheten når folk mener de er lykkejegere i Norge, se bare hvordan de har det.
  Det er så enkelt å si «de», men det er vi. Vi er mennesker på samme jord. Medmenneske heter det.
  Forresten hvis du ikke har fått med deg det så har HONY (Humans of New York) en bra serie på facebook nå fra Pakistan. Der får vi møte enkeltpersoner, og i kommentarfeltet så ser man fort at folk glemmer at «de der borte» også har tanker og følelser.
  Poenget mitt er at det er bra du, HONY og hvem det skulle være minner oss på at vi alle er mennesker. Takk.

 2. Solfrid

  Heia Lisa Myhre!
  Så morsomt å lese om norske ord gjennom New Yorker-briller. Kjempekoseleg! (høh)

 3. Maria Hoffbeck fra En verden af kunst

  JEG ER VILD MED DIN TIGER 🙂

 4. Camilla

  Neste tirsdag må du ta med facebooksiden «Humans of New York», vet ikke om du har hørt om den? Hvis ikke, sjekk den ut, han som skriver den forteller historiene til tilfeldige mennesker på gata, og de siste ukene har han vært i Pakistan og snakket med lokale, utrolig sterke historier!

 5. Takk for at du deler <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *