6 days later #17

Hey! Helgefri fra Internett igjen, det skyldes ikke annet enn været, sommeren var jo nødt til å komme når skole og jobb er i full gang igjen, den gjør alltid det. I dag starter helvetessemesteret opp, med både EXPHIL og EXFAC og jeg kan ikke si jeg gleder meg, men det er ingen vei utenom på veien mot en bachelor! Ønsk meg lykke til! Her er en oppsummering av uka som gikk:

Ukas smil:
Jeg jobbet hos Heimevernsstaben på Terningmoen, og sendte av gårde bladet jeg designet for dem til trykk, og jeg fikk besøk av ei venninne på fredag og så var det bursdagsfest for samboeren før resten av helga ble tilbragt på vannet og i Son – mitt fremtidige nabolag! Jeg har falt helt pladask, det er så vanvittig nydelig der!

Ukas tåre:
Noen ganger har jeg så lyst på et hjem i Son at jeg skremmer livslysten ut av han fine, haha. «GI MEG ET HUS I SON ELLER GÅ VEKK!!!!11», det er nesten sånn. Men jeg jobber med det. Jeg er bare så himla utålmodig, og hele konseptet med å leie fortviler meg, det er så innmari mye penger som går rett ut i «ingenting»!

Ukas hjertesak:
Å finne ut hva jeg skal stemme på, de testene jeg har tatt peker mot Miljøpartiet de grønne (2 av 3, den tredje sa AP), men jeg kan så lite om de ulike partiprogrammene og jeg har virkelig ingen anelse…. Politikk er så viktig og så fantastisk forvirrende!

Ukas tryllefløyte:
Bølgeskvulp

Ukas bilde:

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Deadline

Ukas drøm:
En ny verdensreise, UNNSKYLD. Jeg har to år igjen på skolen, og mye kan skje på to år, men denne uka har jeg drømt om å gi meg selv et nytt eventyr før jeg tar fatt på resten av livet, hva enn dèt er.

Ukens quote:
«If tomorrow, women woke up and decided they really liked their bodies, just think of how many industries would go out of business.»

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

7 kommentarer

 1. Solfrid

  Exphil og exfac andre året, trudde ein hadde det fyrste året? Emneknagg ikkjestudertpåuniversitet lizm. Lukke til!
  Politikk ja, så vanskeleg. Ikkje så ille når det er kommunevalg føler eg, men stortingsvalg er ei anna sak..
  Og bølgeskvulp! Ååå, det er så fint.

  Ukas smil: å danse steppdansens nasjonaldans til Robbie Williams – I wan’na be like you. Så moro!
  Ukas stjerne å strekke seg etter: å kome meg på treningssenteret, minst ein gong.

  1. supermarie

   Ja, EXFAC var første året – men jeg strøk jo, så jeg må ta det opp igjen nå i høst, haha! EXPHIL lå derimot i det anbefalte utdanningsløpet, så det er i hvert fall for min linje på det andre året.

   Åh, så gøy! Steppdans er så imponerende å se på!

 2. Camilla Albertine

  Ukas smil: Sommer og sol, endelig! Båttur og fine venner. Og snart er huset vi kjøpte i mai klart for innflytting!
  Ukas tåre: Jeg. er. så. sliten.! Sommer med jobb, sykdom og husoppussing og så bam! skolestart… Hva skjedde med sommerferie?

 3. For en quote! Den må jeg kopiere. Liker!

 4. Ikke mist motet bare fordi politikken virker forvirrende og kaotisk. Det er ikke meningen man skal kunne alt tror jeg, og det viktigste er å kunne såpass at man har litt peiling på hva man stemmer på. Og det tror jeg faktisk du har, så bare å roe ned 🙂 Du gjør din borgerplikt og det er BRA!

  Ukas å strekke seg etter: få en god start på semesteret
  Ukas smil: ØYA

 5. Ta å les partiprogrammene til der du skal stemme. Nå som det er lokalvalg så er det også så lett å snakke med de som stiller til valg og høre hva deres hjertesaker er 🙂

 6. Camilla

  Lykke til med skolen! Vurderer selv å ta Exphil/exfac med gostudy i utlandet, men vet liksom ikke helt hva det går ut på. Hva er det egentlig, om du kan beskrive på en forståelig måte:P
  Ukas tåre: Dro hjem etter en uke i Polen, og kom hjem til arbeidsledighet og friår, holder egentlig på å gå på veggen allerede.
  Ukas stjerne å strekke seg etter: Få ræva i gir og søke jobber samt melde meg på kurs elns for å gjøre noe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *