Golden pen

Jeg søkte opp «Blog Awards» i arkivet og fant DETTE innlegget, fra da dere nominerte meg frem til en semifinale i kategorien «Årets blogger» i 2013, den gjeveste prisen av dem alle spør du meg, og jeg følte hele semitraileren med glede velte over meg èn gang til da jeg leste mine spontane tanker fra den gang da, så himla glad at det jeg skrev av ord der ikke er dekkende nok. Der var jeg, helt alene ute i verda, og dere var med meg på tur fra skjermene deres her hjemme og heiet og fulgte meg fra kontinent til kontinent, og dere ga meg en julegave der ute som jeg aldri aldri aldri kommer til å glemme. Dere har betydd – og betyr fremdeles – så mye mer enn dere er klar over, for følelsespekteret mitt og hvilken følelse jeg lander på akkurat den dagen hvor noe vondt skjer eller tankene farer uhemmet avgårde, og jeg er så takknemlig for all tiden og kommentarene dere legger igjen her inne! Vit det! Men det var ikke dèt jeg skulle si.

Det ser ut som jeg følger oppskriften på smisk over her, det var egentlig ikke meningen, jeg ville bare fortelle dere igjen hvor glad jeg ble sist dere nominerte meg til Vixen Blog Awards, og hvis dere syns jeg fortjener en nominasjon i år òg så er det på linken under dere legger den igjen! Det er den tiden på året igjen, hvor alle bloggerne frir til leserne sine, og her sitter jeg på knea mine sjæl og ser spørrende opp på dere med en ring i hånda og glitrende øyne. Men lov meg at dere ikke nominerer meg uten å virkelig mene det, for jeg vil at nominasjonen skal bety noe, jeg vil ikke ha en pris for enhver pris (wordplay <3).

TRYKK HER FOR Å NOMINERE DIN FAVORITTBLOGGER

Slenger med et bilde av meg og tissen i bånd, for gamledagers skyld, smil:

ti

Resten av dagen går med til grafisk design for de grønne rekkene, deadline er i morgen! Jeg gleder meg til å få barnet mitt i armene mine igjen, den følelsen har jeg ikke hatt siden….. jeg fikk det F-16 jagerflyet jeg designet for Luftforsvaret i armene i 2012! Største babyen i historia!

2 kommentarer

  1. Elsker bildet! Hehe. Det gjør meg litt trist at du ikke har fått en pris enda.

  2. DONE!!;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *