6 days later #16

Wow. Denne skrev jeg faktisk på søndag, men så forsvant dagene og her er vi på en onsdag. Halvveis i den nye uken. Den har startet med to dager på Terningmoen, hvor jeg har designet videre på blekka til Heimevernet og jeg gruer meg nesten til deadline, for det har vært så innmari hyggelig å sitte med grafisk design og Forsvaret igjen! Men det var denne uka, og det var ikke den jeg skulle snakke om, det var den forrige. Så: looking back over my shoulder (den må synges!):

Ukas smil:
Vi leverte fra oss nøklene til igloen og kjente på friheten og lettelsen som fulgte, jeg fikk solgt unna noen pensumbøker fra fjorårets semester, jeg fikk trent og kontoret ble endelig litt fylt opp med litt folk igjen, i hele sommer har jeg sittet alene i et vidt kontorlandskap og det har vært så sørgelig, og så rundet jeg av uken med å dra hjem til barndommen og treffe FF igjen etter en nesten en hel sommer fra hverandre. Smiler fra øre til øre!

Og et smil til: jeg har trukket vinnerne av sommerkonkurransen på bloggen, og Maria, Camilla og Beate: gratulerer så mye! Adressene deres er sendt til Coolstuff og de vil sende dere premiene deres.

Ukas tåre:
The OC! Jeg lever meg altfor mye inn i the OC, til daglig går jeg rundt og TROR jeg er Marissa og gråter elver når noe trist og vanskelig skjer i hennes liv, eller i et av de andres liv for den saks skyld. Den andre tåren er at jeg klarte å restarte iPhonen min, telefonen jeg har fått fra jobben, og ALLE de deilige bildene av venner og familie og andre mer eller mindre fine minner er borte foralltid. Vel, ikke fra hodet mitt, da, men fra telefonen. Og det er litt trist.

Ukas hjertesak:
Selge bøker til første semester i medievitenskap, hvis du trenger eller vet om noen som begynner å studere medievitenskap i Oslo i høst og trenger pensum må du bare sende meg en e-post, jeg har solgt unna alt til MEVIT1210, men jeg har igjen til MEVIT1110, og til hele andre semesteret (MEVIT1300, 2700 og 2800). E-post: blogg@supermarie.net

Ukas tryllefløyte:
Demi Lovato – Let it go. Det er jeg og alle 5-åringene. Jeg har akkurat sett Frozen (endelig!), og herregud så fin den er! Og sangen! Jeg kunne ønske jeg fortsatt var 5, da hadde jeg kledd meg i blå kjole og lekt Elsa med isen hele dagen.

bybyg

Ukas bilde:

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Depositum, og vi klarte det!

Ukas drøm:
Reisehjertet mitt brenner fremdeles like intenst etter å få bestilt neste langtur, jeg heller mot Uganda og Zanzibar eller Japan eller Taiwan eller Korea. Afrika eller Asia, i hvert fall. Og dèt er jo en start.

Ukens quote:
«No one can ruin your day without your premission»

OKEI, helt ærlig, er de punktene her interessante i det hele tatt? Eller skal jeg bytte de ut med noe annet? «Ukas innkjøp, grimase, kjæledyr» hva som helst, er det noe annet dere vil ha enn de jeg vanligvis bruker…? Jeg syns de er litt kjedelige selv, så kom gjerne med forslag til hva dere vil jeg skal oppsummere etter ukene som har gått!

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet! (Hvis dere husker noe i det hele tatt fra forrige uke, det er jo altfor mange dager siden, beklager det!)

9 kommentarer

 1. Mariann

  Uganda er kjempe fint og spesielt! Verdt en tur!

 2. Uganda e heilt fantastisk!! REIS DIT <3

 3. Johanne

  Eg liker dei fleste punkta, eg. Om du synest dei er kjedelege burde du bytte ut dei du er lei. Mine favorittar er absolutt ukas smil, ukas tåre og ukas hjertesak!

  Og frå meg:
  Ukas smil: Pakka saman rommet heime og flaug tilbake til Bergen igjen. Godt!
  Ukas tåre: Alt for mykje jobb, og så så sliten.

 4. Forsett med ukas qoute er du snill 🙂 og lillesøstra mi kom nettopp hjem fra Japan og hadde en fantastisk (speider) tur 😉 Kan nok ambefale det hvis du savner varmen (var 40 grader der forje uke hvertfall) 🙂

 5. Okei, for all del: DRA TIL AFRIKA! anbefaler Namibia, men har bare hørt gode ting om Uganda og Tanzania. Trenger du selskap på turen? haha..

  Ukas drøm: den samme drømmen gjentar seg uke etter uke – jeg vil ut å reise igjen!
  Ukas smil: Å kjøpe pensumbøker og kalender for neste semester. En ny start og masse, masse blanke ark. Den følelsen!

 6. Elisabeth

  har du sett frost først nå? 😛
  Ukas smil: ordentlig oppstart i barnehagen igjen og de fleste barna er tilbake fra ferie. Det er alltid så koselig å se barna igjen 🙂 også er det litt deilig å være i gang med de gamle rutinene igjen.
  Ukas tryllefløyte: Sun is shining 🙂

 7. Hadde nok ikke hatt noe i mot å lese ukas latterkrampe/gullkorn en gang i blant 😀 Og grimase! Haha.

  Ukas smil: premien som kommer i posten (tusen takk ♥♥)
  Ukas stjerne å strekke seg etter: finne veien tilbake til stedet fra barndommen

 8. Ragnhild

  Ukas innkjøp og ukas selfie/bilde kunne vært morsomt!
  Ukas stjerne å strekke seg etter: de fem siste vaktene på jobb for i sommer!
  Ukas tryllefløyte: Hurricane – MisterVives

 9. Tips: Last ned Dropbox på mobilen, så laster den automatisk opp alle bildene til en online mappe hver gang du har wifi 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *