6 days later #15

Forrige uke var siste uke i en leilighet som har sugd livsgnisten ut av meg. Kort oppsummert:

Ukas smil:
Jeg kom i gang med trening igjen, etter en altfor lat sommer, og jeg fikk møtt en av stjernene i livet mitt, som har vært det siden rekrutten, og hennes lille hjerteknuserinne OG – vi fikk nøkkelen til vår nye leilighet, og FLYTTA! Halleluja!

Ukas tåre:
Ingen verdens ting! Jeg gjentar – vi har flytta!

Ukas hjertesak:
Å vaske ned igloen så skinnende ren at utleieren ikke kan ta oss på noe som helst. Jeg gruer meg så fælt til den dagen vi skal levere tilbake nøkkelen og gå gjennom rom for rom sammen med utleieren jeg har kritisert gjennom statskanalen, men jeg har Brudevold-nese; full av bein, og jeg er klar for å kjempe en siste kamp om jeg må. Åh, jeg har ikke ord for hvor mye jeg ser frem til å få Oslo Eiendoms-Invest ut av livet mitt foralltid!

Ukas tryllefløyte:
P4

Ukas bilde:

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Flytte, vaske, starte Oslo-livet på nytt. And so we did!

Ukas drøm:
OPPFYLT! Men jeg drømmer om neste reise òg. Den første er i slutten av måneden, og jeg planlegger en lengre tur til vinteren igjen, jeg må bare finne ut HVOR. Verden er så himla stor!

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

4 kommentarer

 1. Synøve

  Ukas smil: BURSDAG! Og improvisert feiring med strandliv, boller, improvisert kaffekoking og whisky.

  Ukas stjerne å strekke seg etter: oakke flyttelass/bagasje til å flytte inn på hybel! … Mållinjen nærmer seg..

 2. Hurra for nytt hjem og ny start – håper dere vil stortrives!

  Ukas tryllefløyte for min del er det fengende soundtracket til et dataspill, hoho, og ukas drøm er en skikkelig varm og solfylt indian summer, ettersom været hittil har vært ganske begredelig.

  Håper du får ei fin første august-uke, Marie!

  Synne
  http://www.etdrysskanel.com

 3. Ukas smil: solskinn!
  Ukas drøm: å få til enda en reise i år, til høsten for en gangs skyld

 4. Lykke til i nytt hjem! Ingenting er som å levere fra seg nøkkelen og dra der i fra – for alltid! Har selv prøvd helvetes-hule et par ganger og det er like deilig å komme seg ut hver gang. Nyt det nye stedet! Kos dere!

  http://dumaaikkesove.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *