Let’s start over

Verdens mest fornøyde HEI fra 1 stk sliten jente! Denne helgen har jeg gledet meg til helt siden jeg ble født, eller i hvert fall siden den dagen jeg ble knusende klar over at vår første leilighet i hovedstaden var tidenes krussidull på et ark som ellers har vært fylt med finskrevet løkkeskrift. Og det hjelper verken med viskelær eller å be om et nytt ark, når han som deler ut ark/utleieren har valgt å være som han er, så vi måtte bare bite tennene sammen og holde ut fra juli til juli, og vi klarte det, og nå er vi her, med et helt blankt ark i verdens koseligste krypinn!

Vi skulle få den nye nøkkelen på fredag, tok med oss tre puter å sitte på, esken med vinglass, dopapir og en kartong med vin og ruslet ned for å møte vår nye utleier, og det var rett før jeg slang armene rundt han og gråt hjertet mitt ut og takket han for at han reddet oss fra døden i hasjmania og tennene til en hai, men jeg gjorde det ikke, men jeg tror han forstod hvor lettet og glade vi var allikevel. Vi fylte hvert rom med entusiasme mens vi gikk over alt sammen, og da utleieren var gått så vi på hverandre og nesten skrek. Hundre prosent lykkelig! Og så slang vi putene på gulvet, vin i glassene og skålte for vårt nye hjem.

Lørdagen gikk med til å flytte, og tusen takk for hjelpen dere som hjalp til, og jeg holdt på fra klokken ti til ti og la meg med et skjellett som føltes helt vridd og forslått ut, etter den intense kampen om å få sofaene ned fra igloen og inn i vårt nye rede, men det gikk og her sitter jeg og føler at livet mitt i Oslo plutselig fikk en restart.

Og i dag? I dag rakk vi søren meg å vaske ned hele igloen, vi holdt på i seks timer og nå er den skinnende ren og jeg tror ikke den har vært så ren noensinne, og hvis utleieren finner noe å ta oss på nå (og etter NRK-saken kan jeg tenke meg at han kommer til å lete NØYE), skal han få en medalje. Åh, så godt å være ferdig! Herregud! Jeg har flytta!

6 kommentarer

 1. Jeg er så glad på dine vegne! ^^, Hadde dog ikke forundret meg om fjompenissen i den andre leiligheta ikke bare leter nøye, men i tillegg ødelegger noe der og gir dere skylda. Men man kan ikke tenke slik heller. Håper dere koser dere maks i den nye heimen, og hadde jeg hatt vin så skulle jeg tatt et glass for dere!

 2. Ett stort hipp hurra for dere! Endelig altså 🙂

 3. Gratulerer så mye med flytting! Krysser fingrer og tær for at alt går som det skal denne gangen

 4. omanabender.com

  LYKKE! Gleder meg til å se 😀

 5. Solfrid

  Hurra og gratulerer!! Spent på om han gidd å finne noko å pirke på. At han ikkje skjønar at han har driti seg ut skjønar eg ikkje, men får håpe han faktisk har det og lar dykk slippe av garde utan meir tull!

 6. Hurra! Det blir mye hyggeligere å lese om hvor fint du har det i leiligheten, enn hvor fælt du har hatt det til nå. Gratulerer så mye til dere begge!

  Marie svarer: Tusen takk! Ja, nå lover jeg å ikke klage mer, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *