Confession

Dette kunne jeg aldri ha sett for meg da jeg var tenåring, og det å faktisk innrømme det er vel óg et tegn på at jeg begynner å bli voksen, men – mamma og pappa? Jeg ER datteren deres!

Jeg hører på nyhetene på radioen hver eneste time hvis jeg kan (pappa), jeg setter meg ut i sola og leser en god bok etter å ha vasket klær til den store gullmedaljen (mamma), jeg leter BEVISST etter klær å låne fra mamma sin gardrobe (mamma!), jeg hører på P1 midt på dagen (pappa), og jeg leser avisen baklengs (mamma). Herregud, det er rart å bli voksen.

2015-07-31 08.37.05 1

Vel, god morgen! Jeg er på vei opp fra sengen, tenk det, i dag er vår aller siste dag i igloen – vi skal pakke ned det siste i esker og i kveld får vi nøkler og i morgen tar vi med oss alle tingene våre og flytter over til den nye bula, det betyr at jeg bare har én natt igjen her. EN SISTE NATT, så skal jeg aldri sovne stille inn i dette marerittet av en leilighet ever again. I går var det politi med skuddsikre vester og hjelm luskende rundt hushjørnet vårt igjen, som egentlig oppsummerer dette året ganske greit.

Hva er deres planer for helga?

10 kommentarer

 1. Therese

  Lykke til på nytt sted, håper Oslo er snillere med dere denne gangen! 🙂

  Marie svarer: Tusen takk! Det håper jeg og, haha 🙂 God helg!

 2. Solfrid

  Haha! Morsomt å oppdage slike ting.
  Lykke til med ny leiligheit, håpar det blir bra! (Bedre enn forrige skal vel vere godt gjort at det ikkje blir!)

  Helga går med til siste ferieavslapping før jobbing igjen måndag. Berre eg og lillebror heime, blir nok roleg og fint!

 3. På tide å legge igjen en kommentar her nå synes jeg. Jeg leser bloggen din fast, men er en av dem som er dårlige på å kommentere.
  I helgen skal jeg kose meg sammen med mannen min og kanskje f meg en tur i skogen. Oslo har heldigvis mer å by på en politi og hasjlukt. Jeg håper du finner noe av den Oslo kjærligheten jeg har når du flytter i ny bolig. Kanskje du skal prøve ut noen av de flotte stiene i Østmarka en dag. Flyktningruta som går der mange nordmenn gikk på vei til Sverige under krigen er flott og man trenger absolutt ikke g hele den lange turen for å få respekt for de menneskene som la ut på den ferden. Et lite tips fra en ny turentusiast.
  God helg

 4. Elisabeth

  Jeg hadde nok slite med å holde ut like lenge som dere allerede har gjort i den leiligheten(selv om kontrakten sa at man bare kunne si opp i mai).
  I helga skal jeg i bursdag til ei venninne som blir 25 år. Også satser jeg på at vi får satt opp ihvertfall et av garderobeskapa i huset før helga er over(har to garderobeskap som skal opp. Kjøpte først noen som var for høye nemlig, så måtte bytte, og da har oppsettinga av de fått seg en litt for lang pause )

 5. Endelig slipper du å kalle bostedet ditt for iglo! Håper Oslo tar dere i mot bedre ♥
  Mine planer for helga er å lese bok og tilbringe tid med mine kjære.

 6. Marianne

  Jeg skal ri på ridetur på islandshest!:) har aldri tøltet før, så håper på at jeg får prøvd det nå:) lykke til i ny leilighet!

 7. Camilla Albertine

  En venninne gifter seg i helga og jeg har fått lov å pynte hele greia! Så gøy og så mye jobb. Så i morgen skal jeg tenne noen telys og så skal jeg spise bryllupskake hele dagen!

 8. Camilla

  Mamma leser også avisa baklengs! Men jeg leser sjelden avisa at all ehe..
  Jobbhelg denne helga, men greit å tjene penger da:D

 9. omanabender.com

  Æ skal også flytt denne helgen!

 10. Masse lykke til med den nye boligen, måtte den bli evig mye bedre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *