Glossybox

2015-07-01 06.28.19 2

Én gang i måneden er det ekstra gøy å være jente, og nå snakker jeg ikke om DEN gangen i måneden, men om den dagen når Glossybox kommer i posten! Jeg var på et event med jentene i Glossybox før jeg reiste til Portugal, på Scandic Solli her i Oslove, og jo mer de fortalte om konseptet, jo gladere ble jeg i det. Jeg elsker overraskelser og hverdagsgleder og julaften, og alle tre er ingredienser i de rosa eskene!

2015-07-01 06.28.18 4

For 179,- i måneden får du 12 esker hjem i året fylt med deilige produkter; noen så nye at de enda ikke har kommet ut i butikkene, og noen eksisterer allerede der ute i de tusen hyller. Jeg – som ikke har et snev av insikt i merker og produkter what so ever – prøver aldri ut nye ting, og kjøper sjeldent spesifikke merkevarer, jeg har virkelig ikke snøring, men takket være Glossybox er jeg relativt opplyst allikevel, og finner stadig merker jeg forelsker meg i i eskene deres, og som venninnene mine óg faller for – når jeg forteller om dem til de og lar de prøve. Som den ene ansiktskremen fra Garnier for et par esker siden, som hadde foundation, solfaktor OG ansiktskrem i ett!

2015-07-01 06.28.16 2

Glossybox inneholder x antall produkter hver måned, noen i full størrelse og andre i små versjoner slik at du kan teste. Merkene er alt fra Loreal til Hawaiian til Make Up Store og helt nye merker som du aldri har hørt om, og produktene kan være leppestifter, neglakker, kremer og hårprodukter og alt mellom skjønnhetshimmel og sminkejord, og GB forteller aldri på forhånd hva du vil få i månedens eske, så du får en overraskelse hver eneste gang og det er SÅ stas å trippe ned på postkontoret (kassa vår nede i gangen er for liten…) og glede seg til å se hva jeg får! Julaften én gang i måneden!

For meg som reiser så mye er også størrelsene ofte helt geniale – de er under 100 mg og går rett i håndbagasjen – smil! Dere finner eskene og mer informasjon på GB sine nettsider: Glossybox.no.

Så. Esken er sponset av Glossybox, men jeg får ikke ei krone for å skrive det her. Bare ment som et hyggelig tips fra ei jente til ei (tusen) annen! Når vi allikevel må gjennom en helvetesuke én gang i måneden, kan vi vel unne oss et aldri så lite plaster óg, forkledd som en rosa eske med fine ting i.

5 kommentarer

 1. Juneiversen.com

  Altså, jeg tror jeg må skaffe meg det der, det virker så gøy! 😀

 2. Dette er en fantastisk idé! Jeg bare lurer på om dette er dyrevennlig? Nå er jeg ikke den største fanatikeren, men jeg har vel skjønt det at både Make Up Store og Lóreal tester på dyr, og jeg føler det er litt feil å støtte disse. Hadde det kommet et tilbud med kun dyretest-frie produkter, så skulle jeg lett gjort det 😀 jeg sender heller brev for å ha noe å glede meg til å få i postkassa, haha!

  Marie svarer: GODT spørsmål, jeg skal bringe det videre og høre hva de sier! Åh, ja, brev er jo det koseligste i verden!

  1. Jeg sendte mail til dem i fjor og da kunne de ikke garantere for at ingen av produktene er testet på dyr. Håper de kan lage en eske med dyrevennlige produkter en gang. 🙂
   Du kan jo sjekke ut vegancuts.com 🙂 De har en snacks-box og en skjønnhetsprodukter-box. Ingen animalske ingredienser og garantert dyrevennlige!

 3. omanabender.com

  Wow. Hadde det vært en annen farge enn rosa, så hadde jeg også ville hatt det 🙂

  Marie svarer: Haha! Men de varierer jo litt på eskene, da :-((( En gang fikk jeg en HVIT med fuglespor på! DRITKUL!

 4. Hva heter kremen fra Garnier?

  Marie svarer: Garnier Miracle Skin Cream Anti-Ageing Skin Transforming Care for Dry Skin SPF 20. For å være SJUKT nøyaktig, hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *