6 days later #14

Hey! Vel overstått helg, jeg håper dere har hatt en fin en og at denne uken starter pent. Jeg er tilbake i hovedstaden etter nesten en hel uke hjemme i barndommen, og her er den kort oppsummert:

Ukas smil:
Alle venninnene jeg rakk å møte mens jeg var hjemme, og bare det å være hjemme, og turen til Gamlebyen i solskinnet med mamma, og da vi så på Grease en fredagskveld, og frokostene mamma steller i stand, og mamma og pappa og bror stakk innom og hele hjemkomsten var egentlig et eneste stort smil, unntatt det som ikke var det.

Ukas tåre:
Himmelen gråt jo, og så er det en av de mørke skyene som har hengt over oss i en evighet, og de sier at over skyene er himmelen alltid blå, men for øyeblikket er det bare svart, svart og atter svart. Livet er for KORT, dere, det er så himla kort og plutselig skjer det noe i morgen som snur alt du vet på hodet, kan vi ikke bare bruke tiden vi har fått utdelt her på jorda til å skjerpe oss, gjøre det beste ut av ting, spre kjærlighet, glede og slutte å kaste bort timer og minutter og dager på å gjøre ting verre enn de er. Sett ting i perspektiv, tenk om døden henter en av oss i morgen, ville du ha angret, da? På alt du gjorde og alt du sa og det du ikke sa, og ikke gjorde i det hele tatt? Ta vare på hverandre, vi har bare dette ene livet. Åh.

Ukas hjertesak:
NRK ringte og intervjuet meg om saken med utleieren, og jeg ble så glad da jeg så at selv Forbrukerrådet reagerte på ting i kontrakta vår, da var det ikke bare oss som var dumme, og jeg er glad for å bidra til at leietakere kanskje får litt mer informasjon, men herlighet så mye jeg gruer meg til å treffe utleierne igjen den dagen vi leverer fra oss nøkkelen og skal vise frem nyvaska leilighet for å få tilbake depositum. Jeg er jo «bare en beboer», som han nedgraderte meg til i en e-post, men åh så mye bråk jeg klarte å lage allikevel, hæ? Dere kan lese saken her. Nå er jeg bare spent på depositum. Men han kan jo ikke ta oss på ytringsfriheta, kan han?

Ukas tryllefløyte:
Pink – Try

2015-07-27 11_45_23-Marie Brudevold (@supermarie) • Instagram-bilder og -videoer2015-07-27 11_44_59-Marie Brudevold (@supermarie) • Instagram-bilder og -videoer

Ukas bilde:

Denne her må dere søke opp. Sjekk ut #sandrabland på Instagram og les historien hennes. Det er så fucked up. Jeg har ikke ord! (Det øverste bildet er fra Månefestivalen)

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Å se igjen nære og kjære!

Ukas drøm:
At himmelen en dag skal bli blå (det er en jævla metafor, jeg er ikke SÅ opphengt i været)

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

4 kommentarer

 1. Christina - CavaforLunch.com

  Så bra at den utleiesaken din ble fanget opp av NRK. Kanskje de endelig skjønner hvor idiotiske de er – eller at det fungerer som en advarsel for kommende leietakere! Ha en fantastisk uke, Marie! 🙂

 2. Åh, Sara Bland-saken

 3. Monica Serina

  Ukas smil, å få besøk hjemme i Stavanger av ei av de nærmeste, som jeg til vanlig deler hverdagen med i Oslo. Fint gjensyn etter alt for mange uker, og det var to store smil som møtte hverandre på byterminalen når bussen kom inn på fredag.
  Ukas drøm, at August blir fin og avslappende og at jobb er på plass til september.

  Og for din del håper jeg det nye hjemmet blir en bedre opplevelse. Oslo kan være så fint. Selv om vi studenter skal finne oss i mye rart – så skal det ikke være så slitsomt som det du har havna midt oppi! Lykke til meg flytting 🙂

 4. ukas smil; fikk sett og kost ihjel mine to tantebarn<3
  Ukas tåre; ferie slutt og jobb jobb jobb..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *