Gotta get up and try

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone’s bound to get burned
But just because it burns
Doesn’t mean you’re gonna die
You’ve gotta get up and try, and try, and try
Gotta get up and try, and try, and try
You gotta get up and try, and try, and try

Jeg hørte denne på radioen i går, og hørte feil, jeg hørte «where there is a fire» i stedet for «desire», og jeg fikk det til å handle om LIVET generelt, og ikke kjærligheta, men teksten gir jo mening uansett, og jeg ble inspirert og glad der jeg kjørte hjem i natten og tenkte at jeg aldri må gi opp. Der det er flamme (eller lidenskap, da, men flammen var det som tente gnisten i meg), vil noen komme til å brenne seg, men man DØR ikke av å brenne seg, så ikke gi opp, kom deg opp og fortsett. Bit tenna sammen og ikke. gi. opp.

2 kommentarer

  1. Så sant! Elsker både sangen og videoen ♥

  2. Herreguuud. Jeg er så P!Nk fan, men jeg har ikke lest teksten før og har alltid sunget fire og ikke desire 😛

    Fantastisk sang uansett.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *