6 days later #13

Tidenes blåmandag! Sola skinner ute, og her sitter jeg hjemme blant pappeskene (det nærmer seg!) og ser på Frozen på Netflix og spiser nudlene til Mr. Lee til middag, med vann fra vannkokeren og det blir jo ikke mer stusselig, men jeg orket ikke annet. Jeg rømmer hjem til barndommen i morgen, og det tror jeg er like greit, jeg er ikke i stand til å ta vare på meg selv denne uka uansett, ikke med denne elendige begynnelsen, haha! Her er et blikk på forrige uke:

Ukas smil:
Da jeg fikk møte Juan igjen, den dagen overskygger alt annet her i livet! Jo, og så var jeg ute med de to som enda var på jobb og ikke har tatt ferie på fredag, øl i solskinnet og det var så hyggelig, og så Singstar og øl hjemme etterpå, med tre deilige damer, og på lørdag var jeg i bryllup og størst av alt er kjærligheten! Jeg begynte å grine bare av å se ryggen til brudens far et godt stykke unna, da han reiste seg for å holde tale. Kjærligheten!

Ukas tåre:
Dagen etter bryllupet…. Vi holdt det gående til solen stod opp igjen, og det var gøy men ikke så veldig dagen etterpå, vi stod ikke opp før fire!

Ukas hjertesak:
Flytting. Jeg har pakket sammen nesten hele rommet mitt allerede, enda det fortsatt er ti dager igjen til vi tar over det nye reiret. Vi skal snart vekk herfra, dere! Endelig og aldri mer Oslo Eiendoms-Invest!

Ukas tryllefløyte:
Radiohead – Karma Police

Ukas bilde:

brølløpp

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Guam 2017! Og det gikk akkurat opp for meg at i august 2017, når Juan fyller 80 år og ville ha meg med på bursdagsfesten sin? Da er jeg (forhåpentligvis) ferdig med skolen og har en bachelor i medievitenskap! Da kan jeg reise ned til Stillehavet med verdens beste samvittighet og feire (min) verdens største helt!

Ukas drøm:
Å bli ferdig med skolen til august 2017, jeg henger bare etter med ett fag, så det bør gå. Det bør jo det.

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

4 kommentarer

 1. Ukens smil: Fått meg studenthybel 10 min fra nasjonalteateret og 12 min fra skolen 😀 Ukens tåre: det kommer maur ut av et hull i veggen på den nye hybelen, men vaktmester har fått vite det så håper det fikses fort :S Ukens drøm: klarer ikke tenke på annet en dim og drømmeskolen 😀

 2. Kjenner at det er mandag her også.
  Men ukas smil er at jeg får oppleve Brussel i disse dager ❤ Ukas stjerne å strekke etter seg er vel å oppleve så mye som mulig.

 3. Camilla

  Ukas tryllefløyte: Made in Norway-Gunslingers
  Ukas stjerne å strekke seg etter: prioritere å spille på nyinnkjøpt keyboard, er så gøy å få til å spille til tross for dårlige musikalske evner :p

 4. Ukens smil: Slottsfjellfestivalen!
  Ukens tryllefløyte: Thomas Stenström – Forever Young

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *