A 4th of July in the capital of Denmark

botyboty1boty2boty3boty4boty5boty6boty7boty8boty9

Noe av det fineste jeg vet med å reise, er å være det papirflyet jeg snart har spart opp nok penger til å forevige med blekk på armen min, det flyet av papir som bare blir med dit vinden insisterer. Som når mannen i setet ved siden av på flyet ned til København anbefalte Botanisk hage, og første dag i København gikk med til å nettopp finne den botaniske hagen, takket være han, og så lå jeg der og døste i solskinnet og samlet krefter etter de litt for mange glassene med øl kvelden i forveien. Det er så deilig med grønne lunger midt i en storby sånn, selv om du bokstavelig talt er midt i en hovedstad, så føles det ikke sånn, med naturen og alle fuglene og den roen du finner der blant dem.

Når du er ferdig med å puste ut, bør du dra og spise middag på Köd (etter en kurv med Nachos på Flottenheimer til lunsj, sammen med en øl). Og avslutte kvelden med en øl til, på en tilfeldig gatepub langs kanalen og mens solen går ned. Vår første kveld var preget av amerikanernes nasjonaldag, det var iallfall et uendelig vakkert fyrverkeri som spant over himmelen da vi skulle til å gå hjem. Åh! København er en av de fineste, fineste byene jeg vet om. Det sier jeg om enhver by jeg faller over, men med hånden på hjertet – jeg mener det hver eneste gang. Jeg er håpløst forelsket i verden!

2 kommentarer

  1. Ada Emilie

    Du er håpløst forelsket i verden! Det må være noe av det fineste du har skrevet! Selv er jeg kjempeforelsket i København, og skal en gang i livet mitt bo der <3 Nå er det skrevet i sten (blogg) 😉

  2. Reiser til København for første gang(!) om to uker, gleder meg bare enda mer nå 😀 Botanisk hage og Köd er notert!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *