Copenhagen Downtown Hostel

Grunnen til at jeg stoppet innom København for en helg før jeg reiste videre til Portugal, var at Copenhagen Downtown Hostel hadde invitert meg til å komme og bo hos dem. Og jeg elsker jo København fra før av, men har alltid bodd på enten hotell eller på danskebåten, og aldri fått kjenne på pulsen til de reisende som er i byen, men det fikk jeg jo nå, og jeg elsket det.

Jeg elsket det fargerike lokalet, jeg elsket atmosfæren på kvelden over et par øl, jeg elsket at omreisende bare lå henslengt rundt og slappet av, pratet, planla reisene sine videre og nøt de danske ettermiddagene. Fortauet var som en sofa på gateplan, med digre puter og en så avslappet og deilig stemning!

cdhcdh1cdh2cdh3cdh4cdh5cdh7cdh6

Jeg glemte å ta bilder av rommet, jeg bodde på et privat et, med køyeseng, og rommet var helt fint – typisk hostell, og med dusj rett borte i gangen, og beliggenheten til hostellet var perfekt, med gangavstand til Tivoli og kanalen og alt lå i nærheten, og du kommer deg enkelt dit fra flyplassen ved å ta metroen til Nørreport. Litt bråk utenfor vinduet blir det jo, så sentralt som det er, men jeg var ikke plaget, jeg sov natten gjennom alle de tre nettene jeg var der og selv om jeg fikk oppholdet sponset, betyr ikke det at jeg er ute av stand til å se objektivt på stedet – og med hånden på hjertet? Jeg kunne lett ha bodd på Copenhagen Downtown Hostel igjen. Prisen ligger rundt 200-300 kroner for mixed dorm (4 til 10 personer), og det dobbelte for et privatrom som du kan dele med en venn. Og delt på to blir jo prisen det samme som for et mixed dorm allikevel.

Tusen takk for at jeg fikk komme, Downtown! Vi sees igjen!

3 kommentarer

  1. Marthe- travelmarthe.wordpress

    Ser utrulig flott ut, får lyst å prøve! Er litt skeptisk til dorms med ukjente, men skal prøve det seinare i år i Cape Town – så det blir spennande! Har budd på backpacker før, i Zambia, då var det berre kjent folk på rommet- men likte så godt atmosfæren som var der, området rundt, fleire folk, og til og med felles bad var berre kjekt. Det blir ei helt anna reise på enn når ein bur på hotell.

  2. Spennende konsept 🙂 Ble så fascinert av vinduene, jeg. Haha.

  3. Ine-Charlotte

    Var å reiste litt for meg selv tidligere i sommer og bodde da på Downtown Hostel når jeg var i København – elsket det! Har ikke vært bortig et lignende hostell før med en så avslappende atmosfære. Og utrolig lett å komme i snakk med nye mennesker, fikk meg nye venner for hver kveld jeg var der!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *