Fairytale

Jeg er ambassadør for KLM og flybillettene til Lisboa er sponset

2015-07-12 11.18.19 12015-07-12 11.18.21 12015-07-12 11.18.17 2


Photo: Palacio da Pena, Sintra, Portugal

Hei! Jeg skulle rekke å komme helt hjem til den overprisa igloen i Oslo før jeg fant tid til å skrive igjen, tenk det. I går dro jeg tidlig med tog fra Lisboa til Sintra, og videre med buss fra togstasjonen der og opp til palasset Pena – SE SÅ FLOTT! Jeg følte jeg trippet rundt i et eventyr! Alle fargene gjorde stedet så unikt, og jeg klarte ikke la kameraet henge ned på magen min en eneste gang, jeg knipset og knipset og knipset og var livredd for å gå glipp av en eneste millimeter av stedet. Jeg skal vise dere mer derfra senere, ville bare gi dere et lite livstegn og si takk for turen, og takk for turen KLM, og jeg må gå og legge meg, for i morgen er det tidlig opp og på jobb og jeg skal jobbe hele uken for å ta igjen for de dagene jeg tok meg fri i forrige uke. Fordelen med å jobbe femti prosent!

Reisen til Danmark og Portugal har vært helt fantastisk, og selv om kalenderen min sier at jeg bare har vært borte en ukes tid, klarer jeg ikke pakke hodet mitt rundt akkurat dét. Det kjennes ut som en liten evighet! Men selv ikke evigheta kan vare evig i den virkelige verden, og her er jeg, hjemme i Fagerheimgata for mine to siste uker noensinne – om to uker flytter vi ut, og jeg er så klar at vi trenger et nytt adjektiv for å kunne beskrive det.

Jeg gleder meg til å flytte, jeg gleder meg til å vise dere bilder og anbefale dere steder fra reisen min i København og i Lisboa og Sintra og Cascais, men mest av alt? MEST AV ALT gleder jeg meg til i morgen etter jobb – for gjett hvem jeg endelig skal møte igjen? GJETT, GJETT, GJETT! Hint: klikk her.

Jeg får tårer i øynene bare av tanken på å endelig få se han igjen.

5 kommentarer

 1. åh, så deilig! skulle ønske jeg også var ambassadør for KLM, hihi.
  kamillahaaland.com

 2. Camilla

  Det ser virkelig ut som et eventyrslott, med så mange farger!.:D Æææ, gleder meg til du kan fortelle fra møtet med Juan igjen, husker innlegget du skrev hvor han sa han skulle til disse kanter av verden og at dere kanskje kunne møtes! Så spennende! Ser også frem til å åpne bloggen din den dagen du(dere?) har flyttet inn i ny leilighet med varme og all ting, og alle innleggene som kommer innen den tid også da;)

 3. For eit slott! Det ser heilt fantastisk ut. Arkitektur altså, det kan vere så fiiint!
  Så moro at du endeleg får møte Juan igjen, gler meg til å lese om det. Kos deg!

 4. Arkitektur ♥ Og så fantastisk at du får møte Juan igjen! Hvilken glede.

  Og en liten velkommen hjem, haha:

  https://www.facebook.com/Chery…{%22tn%22%3A%22O%22}

 5. Så herlige bilder! Lisboa ser fantastisk ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *