Belém

yeeees32015-07-10 04.10.42 1 2015-07-10 04.44.03 22015-07-10 08.30.20 12015-07-10 08.30.21 1

God kveld! Noen øyeblikk fra de to siste dagene i Portugal – i går dro jeg til Belém og fant det tårnet jeg googlet meg frem til før verdensreisa i 2012 og som jeg slang ut på bloggen i et innlegg hvor jeg liksom listet opp alle destinasjonene mine bare med bilder så dere skulle gjette reiseruten min, og det var rart ingen reagerte på at lille Portugal plutselig dukket opp midt mellom to digre land helt andre steder i verden, jeg var skråsikker på at jeg skulle til DENNE Belém og forstod ingenting da jeg kom frem til hosten min i Belém i Brasil og han ikke kunne fatte hvilket tårn det var jeg maste om. Haha! Vel, jeg FANT DET! Så nå føler jeg at ringen er sluttet.

Formen var et mar(i)eritt på dagen i går, men på mirakuløst vis fant jeg den igjen i bunnen av et vinglass til middagen, etter x antall liter med nesespray, meter med snytepapir og timer med nysing og gram med portugisiske smertestillende som nesten slo meg over ende hver eneste gang jeg svelget dem unna, og der var plutselig formen igjen i bunnen av det vinglasset, en veldig god rødvin, og da kjørte jeg like godt på med en helaften, med deilig mat hos da Prata 52, hvor man bestiller mange småretter og det lignet litt på tapas og smakte himmelsk, og derfra var det innom en tilfeldig bar for sangria før jeg fikk mast meg til å dra på strippeklubb og der ble jeg til klokka nærmet seg soloppgang igjen, jeg aner ikke, men det var veldig gøy, og da jeg våknet i dag etter altfor få timer med søvn skjønte jeg at slottet får stå der en dag til. I dag ble bare en pustepause, og det trengte jeg – ikke fordi jeg ble så full i går, men fordi jeg har pisket kroppen min rundt i Lisboa i den tilstanden som den har vært i, og for dét fortjente den en hvil (stort behov for å rettferdiggjøre at jeg «kastet bort» en dag av ferien min, vel, haha).

I morgen er det tidlig opp og endelig ut til Sintra og Cascais – jeg gleder meg! Nå må jeg ut og få i meg dagens siste måltid, vi skrives senere eller i morgen eller søndag eller bare en dag jeg har tid, når jeg omsider er hjemme i Norge igjen. Håper dere har det fint, og at dere får en FIN helg!

Fortell meg hva dere skal, da?

5 kommentarer

 1. Fint tårn du fant deg 🙂 God tur videre.

  Jeg skal slappe av denne helgen og uken, dra i bursdag før jeg tilbringer noen dager i Brussel.

 2. prøve å finne noen kjekke plasser I portugal som ikke er alt for langt vekke. sliten etter mye gåing! tar på å ha ferie, hihi

 3. Caroline (carolinesverden.com)

  Å, så sykt fint det tårnet var!

 4. Fint tårn! Og morsom historie, haha! Tykkjer det høyres ut som du trengte ein dag å ta det med ro, kroppen blir nok glad i alle fall! Det er veldig moro å følgje deg på reisa på snap!

  Helga er rooleg, omtrentleg null planar. Har fått brukt opp ein del feriepengar på nett då, hurra for det, haha.

 5. Så fantastiske bilder! Tror jeg må ta meg en tur dit i nærmeste fremtid… Og gratulerer med å ha funnet tårnet! Endelig, haha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *