Woman down

2015-07-09 11.05.02 22015-07-09 11.05.03 2

Strandmadrass med pute HERFRA – Solcelle-lader HERFRA (adlinks // sponset produkter)

Gårsdagen og andre dag i Lisboa – kort oppsummert! Tok Beach Shuttle Bus til 10 EUR tur/retur ut til Caparica Beaches, en halvtimes tur cirka og en helt fin strand, selv om vannet var ISKALDT. Men det var litt deilig óg, for en overopphetet kropp. Jeg tror vi tar lang fart og hopper over Algarve-kysten og Porto som jeg har blitt anbefalt for strandliv i Portugal, jeg har blitt meid ned av feber og elendighet – i dag var det så vidt jeg orket å dra liket ned i første for å spise frokost! Men smart som jeg er velger jeg å overse den oppmerksomhetssjuke kroppstemepraturen, og gjør det lille jeg orker allikevel. Så i dag er planen å få unna den siste bussruta på billetten til Yellow Bus – blue line, og se hva mer som går. Sintra-slottet satser jeg på å orke i morgen, jeg tror dagen i dag er den verste for kroppen, det kjennes iallfall sånn ut. Jeg er så heit at hele verden snart tar fyr!

Å, jeg fant forresten det kuleste stedet noensinne i går. Jeg følte meg som Alice in Wonderland! Gleder meg til å vise det til dere. Nå må jeg prøve å skrape sammen ansiktet mitt og komme meg ut, vi skrives senere!

7 kommentarer

 1. Det så fantastisk ut 🙂 Fine bilder ❤ Riktig god bedring. Å være dårlig på ferie er så kjipt.

 2. Den bikinien din er så KUL! Gler meg til å sjå plassen du fann.

  God bedring og kos deg!

 3. Masse god bedring til deg! Det er aldri gøy å være syk, men det er selvsagt ekstra ille når det skjer på reise.

 4. Fort, fort, vis det kule stedet du fant! Jeg reiser til Lisboa med ei venninne på onsdag, og har noen dager der før det går videre til surfecamp i Ericeira. Følger ekstra spent med på deg om dagen for å finne ut hva vi vil se når vi reiser 🙂

 5. Herregud, man får jo lyst til å hoppe på første flyet nedover! Håper du blir frisk snart, kjipt å være sjuk på ferie! God bedring og god tur!

 6. Hei Marie
  Enig, lisboa er en fantastiks flott by! Jeg og venninnen min var der for 2 år siden. Lå vi på samme hotell tro? Eller kanskje ikke. Vårt het The Beautique hotels Figueira. Og adressa var Praca da Figueira. Fikenblader overalt der. Ved et stort torg & en rytter på en hest statue. Vi tok også den gule bussen & trikketuren 😉 Helt geniale de turene/bussene der. Vi tok en taubane over et havneområde. I nærheten av det store akvariumet. Liker oss høyt oppi lufta se. Castello de Jorge var vi inne i. Flott utsikt.

  Veldig kjipt at du ble syk, men du kommer deg nok snart på beina igjen skal du se. jeg har forresta nettopp kommet fra nydelige RIGA. Anbefales, hvis du ikke har vært der. Og i morgen går turen 9 dager til Japan! Det gleder jeg meg enormt til. Nytt land og skrape på kartet mitt. (land nr 27 tror jeg.)

  Ha en flott sommer videre!
  Klem, Ann-Kristin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *