Hot summer

2015-07-06 12.56.26 12015-07-06 12.56.27 12015-07-06 12.56.27 2

Herregud, så. himla. varmt. Man orker jo ikke annet enn å kjøle seg ned med sju en øl til førti kroner i solsteka! I går var jeg på kanaltur for åtti kroner, turene går fra Kongens Nyhavn, og kan absolutt anbefales! Ikke bare får du en frisk og sval bris i hetebølgen, men du får historien om byen du er i óg. Om «Woops»-missilen som ved et uhell ble fyrt av mot sommerhusene av den danske marinen, og den lille havfruen og hvorfor Christianshavn ser så nederlandsk ut.

I dag går turen videre til Portugal! Været er litt kjøligere og vindfullt i København i dag, så det gjør ikke noe å jage finværet videre nedover Europa. Snakkes fra Lisboa!

Ps. Jeg er mer aktiv på Snapchat og Instagram når jeg er på tur, så hvis dere ikke følger meg der enda kan dere jo legge meg til hvis dere vil: superbrud (Snapchat) og supermarie (Instagram).

8 kommentarer

 1. God tur videre! I Bergen er det grått og kaldt, misunner deg litt.

 2. Åh, savner varmen her i dag… Har besøk av høst i Norge. Reiser heldigvis i morgen, jeg 🙂

  God tur videre! ♥

 3. Åh, skjønner hva du mener! Jeg er i Montpellier, og med opp mot 40 grader orker man jo knapt å gjøre noe som helst! Masse god tur videre til Lisboa 🙂

 4. København er en herlig by! God tur videre.

 5. Sekk og Sandaler

  Hvis du skal til Lisboa burde du bo i Alfama distrikte, utrolig hyggelig. Også må du få med deg Fado-sang, men pass deg for turistfeller. Tips om bra fadosted står på bloggen 😉 God tur!! gturistturistfeller.Tips om bra fadosted står på bloggen.

 6. Sånn båt tok vi også, så smart (og deilig i varmen), en får sett København på en helt annen måte 😀 Spesielt behagelig å slippe å gå (vagge) så langt 😉
  http://www.esterdahl.net

 7. Åh, København er en herlig by! God tur videre til Lisboa! 🙂

 8. Juneiversen.com

  Herlighet, så masse fine bilder på bloggen din nå! Jeg får så lyst til å reiseee! København er nydelig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *