Luckiest girl on Earth

God morgen! Jeg kom på en ting, jeg har jo HELT glemt å fortelle dere at en av mine største drømmer har kommet i oppfyllelse:

2015-07-03 12.03.37 1

Nei. Feil bilde.

Men jeg var på Magic Mike XXL i går, og fy faen. Fy faen. Enough said. Jeg aner ikke hva filmen handlet om, men det er noe av det beste jeg har sett i hele mitt liv. Herregud! Men det jeg egentlig skulle vise dere:

BMWX6

Jeg har fått min egen BMW X6! I svart matt! Den er helt perfekt! Tusen tusen takk, leserbein! Nå har jeg drømmebilen, Channing Tatum friskt i minne, Dr Phil begynner om to minutter på TV3 og etterpå reiser jeg på tur igjen. Livet er komplett, jeg mangler bare et hus i Son!

Hva drømmer dere om på en helt vanlig fredag?

8 kommentarer

 1. Hahaha! Perfekt! 🙂

 2. Aahaha! Herleg innlegg! God tur!!

  Eg draumar om hund, og hus i Hølera.

 3. Haha, så bra! 😀 Jeg drømmer om et småbruk på landet like ved havet med tronende fjell stående rundt, og massevis av frukttrær i hagen…

 4. Haha. Grattis med ny bil 😀 I dag drømmer jeg om pakking og reising.

 5. Haha, perfekt altså! 😀
  Jeg drømmer om hund (googler valpebilder til den store gullmedalje) og en gang å kunne bygge drømmehuset (må bare vente i X antall år til KS og plikttid er ferdig) og sommerferie akkurat nå! Heldigvis snart en liten ferie på meg også da 🙂

 6. Drømmer om å få meg kjæreste, bli ferdig med den kjedelige sommerjobben og reise til Island 🙂

 7. Camilla

  Virker som du har alt man trenger med andre ord! Så Magic Mike XXl tidligere denne uka, og frister å kjøpe billetter for å se den enda en gang på storskjerm:P

 8. Hahaha, nå lo jeg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *