Lately I’ve been

marihon

I det siste har jeg:

– Gått barbeint hjem fra byen med stiletthælene i hånda

– Drukket øl med Omana

– Gått sminkeløs

– Spart masse på BSU

– Sluttet å lese blogger, den eneste jeg har igjen som en «must visit» er Sophie Elise sin, og jeg vet ikke engang hvorfor jeg plutselig falt av lasset, jeg har jo lest blogger helt siden jeg ble født fant ut hva en blogg var, men nå ser jeg ikke engang hvordan jeg noensinne har hatt tid til det i det hele tatt

– Begynt på den nye sesongen av Orange is the new black

– Tenkt at jeg bør bestille time hos tannlegen. Åh, som jeg savner da vi fikk et postkort med bilde av en diger tann på i postkassa, og en ring på fingeren eller et lykketroll da vi var ferdige med å gape. Those where the days

– Begynt å pakke ned tingene mine, for vi FLYTTER OM EN MÅNED OG JEG ER SÅ HIMLA GLAD! Det kjennes ut som et helt nytt liv venter på ny adresse, og jeg gleder meg halvt i hjel til å bli befridd fra Oslo Eiendoms Invest, jeg kan nesten ikke sitte stille.

– Blitt hekta på Criminal Case, dere må seriøst laste det ned på telefonen deres. Det er et eventyr

Hva har dere gjort?

5 kommentarer

 1. Hanne Kvam

  Haha, godt at det ikke bare er meg som har blitt hekta på Criminal Case! 😛
  I det siste har jeg ordnet med diverse innkjøp og slikt både til meg selv og hesten, før jeg på fredag tar bussen hjem for å ha to ukers ferie 🙂

 2. Savner også å få lykketroll, ring eller klistermerke etter tannlegetur 🙁 Kanskje noen hadde hatt bittelitt mindre skrekk da.

  I det siste har jeg fått sansen for å se dokumentarer og funnet tilbake til den beste vanen, lese bøker (som en gal.) Og så har jeg opplevd å steke haugevis av vafler til folk i nedoverbakke… Haha.

 3. Jeg har planlagt fremtidige reiser – og betalt regninger. Voksenpoeng! Ha en fin uke, Marie 🙂

 4. Jeg kjenner meg dessverre igjen på dette med å lese blogger, nå er det blitt en søndagsgreie eller når jeg en sjelden gang virkelig planlegger for det og setter av tid. Savner de sikkert mer enn hundre bloggene jeg pleide å være så oppdatert på.

 5. Det er skikkeleg deilig å gå utan sminke! Etter to veker utan sminke tenkte eg ikkje på det når eg skulle tilbake på jobb igjen, haha. (Fekk høyre eg såg godt ut då, så sol, frisk luft og slikt er vel betre enn sminke. (Som ein jo eigentleg veiiit.)) Eg les berre din og Sophie Elise sin. Skjønar heller ikkje korleis ein hadde tida til det. Eller, no brukar eg vel heller tida på youtube-filmar og Netflix.. Akkurat ferdig med siste episoda i OITNB. I like it! Hurra for flytting!!

  Eg har drøymd om å forlate Oslo, sett på OITNB, lest litt i bøker og sove.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *